Skip to main content

Servicetekniker til NOVI i Aalborg

Til NOVI Forskerparks serviceafdeling søges en servicetekniker med snarlig tiltrædelse. Arbejdsopgaverne vil foregå i samarbejde med afdelingens fire andre medarbejdere og være relateret til drift og vedligehold af NOVI's 100.000 kvadratmeter bygninger.

Daglig service af NOVI's mange lejemål

NOVI tilbyder fleksible erhvervslejemål, hvor kunden er i centrum og målet er at finde de bedste løsninger til de virksomheder, der vælger et lejemål hos NOVI. Du vil i dette job være i daglig kontakt med NOVIs lejere i bygningerne. NOVI har ca. 240 lejemål.

Som eksempler på opgaverne, kan det nævnes:

  • Service af lejere og styring af ind- og udflytninger, herunder:
  • Klargøring af inventar
  • Planlægge ombygninger og istandsættelser
  • Diverse praktisk hjælp
  • Ansvarlig for udførelse af mindre vedligeholdsopgaver på og i ejendommene
  • For større opgaver skal problemstillinger formidles til håndværkere, rengøring og renovation
  • Styring af bygningernes varme/kølesystemer bl.a. ved hjælp af Schneider Vista CTS-styring
  • Tilsyn med tekniske installationer, herunder varme-ventilation-køl-nød/panikbelysning og ABA anlæg mm
  • Daglig drift af alarm- og adgangskontrol-system fra G4S
  • Indkøb af inventar og ansvarlig for udlejning heraf

Arbejdstiden vil primært være fra 7.00 til 15.00, men hver tredje uge er arbejdstiden fra kl. 08.00 til 16.00.

Elektriker med stort servicegen

Muligvis har du tidligere haft et lignende job. Det vil sige, at du har erfaring med drift af ventilations- og varmeanlæg, ABA-anlæg, CTS-anlæg til styring af køl-, varme- og energiforbrug samt øvrige bygnings- og vedligeholdelsesopgaver. Din baggrund skal være som uddannet elektriker, gerne suppleret med efteruddannelse inden for ovennævnte fagområder. Nødvendig oplæring og deltagelse i kurser vil selvfølgelig finde sted.

Du er en udadvendt person, som er god til at kommunikere, også af og til på engelsk. Du skal være udpræget serviceminded og god til at løse problemer. Din forståelse af og kendskab til IT er god, og det du ikke kan, har du lyst til at lære.

Kundeservice, godt humør og samarbejde er vejen til succes. Hos NOVI er kundeservice én af vores vigtigste værdier. Vi tilstræber at have det sjovt mens vi løber stærkt.

Dynamisk virksomhed med fagligt dygtige og engagerede kollegaer

NOVI ønsker at skabe så brede rammer for den enkelte medarbejder som muligt, så det bliver lettere at få privat- og arbejdsliv til at hænge sammen.

Hos NOVI bliver du en del af en dynamisk virksomhed i Aalborg med fagligt dygtige og engagerede kollegaer, der arbejder målrettet for at skabe vækst og udvikling i Nordjylland. Du vil indgå i et inspirerende og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor der ikke er langt fra idé til resultat. I NOVI bliver der investeret i medarbejderne, og det betyder, at du altid er i udvikling - både personligt og fagligt.

NOVI tilbyder en selvstændig og ansvarsfuld stilling med stærke samarbejdsflader både internt og eksternt. Derudover tilbydes du en attraktiv gagepakke, sundhedsforsikring og pensionsordning m.m. Din arbejdsplads vil være på NOVI’s hovedkontor i Aalborg Øst.

Søg stillingen