Skip to main content

PTD Specialist

Drømmer du om at bringe din produktionsforståelse og dine tegnefærdigheder i spil og derved hjælpe dine kollegaer i deres store projekter med at udvikle og vedligeholde Skamols produkter og produktionsanlæg? Så læs med her!

Du udarbejder teknisk materiale, bl.a. til store investeringsprojekter

Som en del af Production Technical Department i Skive bliver din fornemmeste opgave at styrke den tekniske know-how omkring Skamols produktions- og procesudstyr.

Et eksempel på et spændende projekt i det kommende år er på Skamols fabrik i Branden, hvor energikilden skal ændres fra gas til el. Det vil reducere energiforbruget og CO2-udledningn betydeligt. I dette projekt bliver din rolle at konstruere tekniske tegninger, der anvendes til elektrificeringen – i tæt samarbejde med dine kollegaer i projektteamet og ude på fabrikken.

Mere konkret kommer du til at:

 • arbejde med konstruktions- og tegningsmateriale for nye projekter i produktionen eller i salgsafdelingen
 • bidrage med materiale til specifikationer, indkøbsforhandlinger, projektopfølgning, montageledelse, opstart og indkøring
 • sikre, opdatere og strukturere dokumentation af maskiner og installationerne for at opfylde sikkerhedskrav
 • arbejde med rentegning og sammensætning af tegninger fra Skamols leverandører
 • udarbejde instruktioner, vedligeholdelsesplaner og grundplaner for produktionsfaciliteterne
 • supportere dine kollegaer i PTD-afdelingen med forberedelse og vedligehold af produktdata og tilsvarende teknisk dokumentation.

Din dagligdag bliver på Skamols kontor i Skive, hvor der er mulighed for sparring med dine kolleger på tværs af funktioner. Sammen med dine to kollegaer i PTD refererer du til Head of PTD. Du får også en stiplet reference til Head of PMO, når du bliver involveret i de spændende projekter, Skamol har i støbeskeen de kommende år.

Ansvarsbevidst med lysten til at tage fat og avancere

Vi forventer ikke, at du har 100 års erfaring, men du har sikkert en relevant uddannelse som produktionsteknolog, teknisk designer eller tilsvarende, hvilket har givet dig et godt tag på diverse tegneprogrammer såsom SolidWorks og Autodesk Inventor/Fusion 360.

Det vigtigste er, at du har erfaring med udarbejdelse af produktionslayouts og flowcharts. Hvis du ovenikøbet har arbejdet i en produktionsvirksomhed, så er du foran på point.

Selvfølgelig er du vant til at arbejde med diverse IT-værktøjer, herunder Microsoft-programmer og også gerne ERP- og PLM-systemer. Derudover er du flydende i dansk og behersker engelsk på højt niveau både i skift og tale.

Som person er du:

 • Systematisk i din tilgang til arbejdet med blik på detaljen.
 • Selvstændig, når først oplæringen og rammerne for arbejdsopgaverne er på plads.
 • Typen der rækker ud, når du har behov for sparring eller afklaring.
 • I dit es, når hverdagen er alsidig og opgaverne varierer mellem projektbaseret, det mere rutinebaserede og ad hoc-opgaver.
 • God til at kommunikere og formidle dit arbejde til alle i organisationen.
 • Klar på at komme med ud og se de forskellige fabrikker, hvor dine tegninger får værdi. Der er tre fabrikker omkring Skive, men du vil på sigt også få mulighed for at besøge Skamols fabrik i Polen.

Søg stillingen