Skip to main content

Finance Director til Körber Supply Chain DK

Er du klar til at påtage dig et stort ansvar i en udviklingsorienteret virksomhed, hvor du skal sikre økonomisk styring og retvisende rapportering? Og har du samtidig lyst til at spille en aktiv rolle i en dynamisk ledergruppe? Så kunne rollen som Finance Director hos Körber i Svenstrup/Arden måske være din

Stærk økonomifunktion som understøtter og udvikler forretningen

Som Finance Director refererer du direkte til virksomhedens CEO, og du vil være en naturlig del af ledergruppen. Du skal sikre en stærk økonomifunktion, som understøtter forretningen og den generelle udvikling af Körber Supply Chain A/S.

Som CFO får du ansvaret for finans, controlling, IT og administration med ca. 15 medarbejdere i alt. Du får en central rolle som sparringspartner for CEO samt den øvrige ledelse, og du skal bidrage til at indfri virksomhedens fortsatte vækststrategi.

Igennem god ledelse af økonomifunktionen og din egen deltagelse, i både den daglige drift og strategiske udvikling, bidrager du med korrekt og rettidig finansiel rapportering. Du bibringer forretningen relevante og værdiskabende analyser, nøgletal samt forslag til forbedringer.

Du får en fremtrædende rolle og stor indflydelse på den videre udvikling, hvor du især skal være garant for den økonomiske styring. Du bliver en del af en dynamisk ledergruppe med erfarne og kompetente kollegaer.

Dine nøgleopgaver bliver bl.a.:

  • udarbejdelse af budgetter, forecast, månedlige perioderegnskaber samt tilhørende finansielle analyser
  • optimering af økonomiske og administrative forretningsgange, herunder strukturering af koncernens finansielle rapportering
  • udarbejdelse af måneds- og årsregnskab
  • løbende rapportering og dialog med koncernøkonomi hos Körber
  • KPI-opfølgning, analyser af årsagssammenhænge og forslag til optimeringer
  • likviditetsstyring og risk management
  • controlling og modeller til simulering af resultater
  • at være kontaktperson til revisor, advokat, bank og forsikring
  • ESG

Proaktiv og forretningsunderstøttende med gode kommunikative kompetencer

En stærk faglighed og lysten til at bidrage til den strategiske udvikling kan være din adgangsbillet til at komme med på Körber Supply Chain A/S vækstrejse. Du har oparbejdet en solid erfaring med finansiel rapportering og controlling i en produktions-/projektvirksomhed.

Det vil være vigtigt, at du har en forretningsorienteret tilgang og en udpræget forståelse for, hvordan økonomifunktionen understøtter forretningen. For at få succes er det vigtigt, at du både arbejder operationelt med den daglige daglige drift men også med de mere strategiske opgaver samt sparrer med direktion/ledergruppe. Det er vigtigt, at du udviser initiativ, arbejder proaktivt samt byder dig til med en samarbejdsorienteret tilgang.

Den ideelle kandidat har en relevant økonomisk uddannelse. Derudover kommer den rette kandidat med minimum 5 års erfaring fra en lignende stilling, hvor kandidaten allerede har erfaring som økonomichef/økonomidirektør, CFO eller chefcontroller.

Du er løsningsorienteret og stærk til eksekvering. Du har stærke kommunikative kompetencer, og det kommer dig naturligt at bygge stærke relationer op i organisationen. Du har en kommerciel tilgang og formår at bevare overblikket samtidig med, der er fokus på detaljerne. Du arbejder med en høj grad af integritet og jonglerer nemt mange bolde i luften på én gang.

Som en del af ledergruppen skal du være tæt på rentabiliteten af forretningen og have flair for eventuelle effektivitetsforbedringer.

Samtidigt har den rette kandidat stærke kommunikative kompetencer og politisk tæft. Desuden er der behov for et godt overblik og et højt drive. Du er en selvstændig, handlingsorienteret profil, der tidligere har vist, at du forstår at navigere i en vækstvirksomhed med en høj grad af agilitet samt forandringsparathed – særligt i en resultatorienteret organisation med korte beslutningsveje. Du er initiativrig, proaktiv og har den nødvendige gennemslagskraft.

Selvstændigt ansvar og stor mulighed for at sætte sit præg på virksomheden

Som Finance Director bliver du medlem af den øverste ledergruppe. Sammen udvikler og fastlægger I strategi og vækstmål for virksomheden, og dermed får du mulighed for at bidrage til den fremtidige retning. Du får hertil et selvstændigt ansvar og stor mulighed for at sætte dit præg på virksomheden.

Det er en unik mulighed for at arbejde i en international virksomhed med en klar og defineret vækststrategi. Organisationsstrukturen er flad med korte beslutningsprocesser og en forandringsparat kultur.

Den kommende Finance Director får ansvaret for en dedikeret organisation med gode muligheder for både faglig og personlig udvikling.

Søg stillingen