Skip to main content

Salgschef til international virksomhed

Kom med på en vækst- og udviklingsrejse og led et dygtigt salgsteam med fokus på resultater og værdiskabende kundeoplevelser. Vær en del af en global virksomhed, der prioriterer bæredygtighed og moderne teknologi. Bliv Salgschef hos Anticimex – en af de førende i skadedyrsbekæmpelsesbranchen!

Ledelse af salgskonsulenter

Salgschefen får ledelsesansvar for syv salgskonsulenter fordelt i Danmark (fire i vest og tre i øst). Du får blandt andet til opgave at sætte en fælles retning i salgsteamet, så der hele tiden er fokus på, at kvaliteten i processen og kundeoplevelsen er den bedste.

Du vil også få KAM-ansvar for Anticimex’ store kunder samt eget salgsbudget.

Dine konkrete opgaver er bl.a.:

 • Ledelse, coaching og udvikling af salgsteamet med fokus på resultater og værdiskabende kundeoplevelser
 • Eksekvering af salgsstrategien
 • Afholdelse af salgsmøder med strategisk vigtige og tunge kunder
 • Ansvar for forecast, pipeline management og salgsbudget – herunder også eget budget
 • Rapportering på fastlagte KPI'er
 • Opbygning og vedligeholdelse af et stærkt netværk inden for branchen herunder varetagelse af eget salg og porteføljeopbygning fx inden for udvalgte segmenter.

Du tilknyttes kontoret i Aarhus, men det forventes, at du besøger de andre afdelinger i henholdsvis Kolding og Ishøj jævnligt.

Den dygtige og motiverende leder med salgserfaring

Anticimex søger en salgsprofil, som både trives ved det opsøgende salg men også motiveres af at vedligeholde eksisterende kunderelationer og af at være tæt på sine medarbejdere. Du har erfaring med salg til bl.a. erhvervsvirksomheder og offentlige instanser gerne fra en KAM-funktion eller en lignende salgscheffunktion. Du behøver ikke branchekendskab, men det er en fordel at have erfaring fra en servicevirksomhed.

Dine ledelseskompetencer er afgørende for at lykkes i rollen ved Anticimex. Du kommer med min. 5 års ledelseserfaring, og du motiveres af at se dine medarbejdere udvikle sig. Du har en coachende tilgang, samtidig med, at du tager ansvar og træffer beslutninger.

Sprogligt begår du dig på dansk og engelsk i både skrift og tale.

Som person er du:

 • Selvstændig og resultatorienteret: Du er topmotiveret af selv at levere salgsresultater samtidig med, at du leder dit salgsteam. Du evner at anvende forskellige salgsteknikker til at opnå mål
 • Ansvarsfuld: Du er en rollemodel, der går forrest og tager et stort personligt ansvar og ejerskab både for, at du, dine medarbejdere og virksomheden lykkes
 • Struktureret: Du har en god struktur og ved, at opfølgning er afgørende i en forandringsproces
 • Loyal og tillidsvækkende: Du har gode kommunikations- og præsentationsevner, og du er en dygtig leder og menneskekender
 • Udadvendt og entusiastisk: Du besidder en solid evne til at motivere og inspirere dit team.

Førende inden for branchen

Du bliver en del af en international virksomhed, som er på en vækst- og udviklingsrejse med ambitiøse men også realistiske mål. Anticimex er førende i brugen af giftfrie produkter og af moderne teknologi, hvilket gør dem særdeles attraktive og bæredygtige inden for branchen.

Du får et stort råderum og gode muligheder for at præge og have indflydelse på dit arbejde. Anticimex er en flad organisation, så kommunikationsvejene er korte, og der kan træffes hurtige beslutninger. Holdånd og ordentlighed er nøgleord i virksomheden, og i dit arbejde har du frihed under ansvar.

Derudover får du tilbudt en attraktiv gagepakke svarende til dine kvalifikationer, sundhedsforsikring samt firmabil.

Søg stillingen