Skip to main content

Controller

Vil du være med til at udvikle økonomifunktionen i en dynamisk succesvirksomhed med internationale kunder og leverandører med hovedkvarter i Hobro?

En stærk økonomifunktion som understøtter forretningen

Med reference til DS Stålprofils økonomichef får du et spændende job i en moderne, international organisation med stolte traditioner, stor succes og stærke værdier.

Du skal være med til at sikre en fortsat stærk økonomifunktion, som understøtter forretningen og den generelle udvikling af DS Stålprofil. Du får en central rolle som sparringspartner for Økonomichefen og den øvrige organisation.

Igennem din egen deltagelse i den daglige drift, bidrager du med korrekt og rettidig finansiel rapportering, og du bibringer forretningen relevante og værdiskabende analyser, nøgletal samt forslag til forbedringer.

Dine nøgleopgaver bliver bl.a.:

  • udarbejdelse og opfølgning på forecast
  • udarbejdelse af månedsregnskab
  • drifts- og likviditetsbudgetter
  • optimering af økonomiske og administrative forretningsgange
  • ad hoc analyser indenfor business controlling

Interesse for forretningen og høje analytiske kompetencer

Du har erfaring med finansiel rapportering og controlling. Det er vigtigt, at du har en forretningsorienteret tilgang og en udpræget forståelse for, hvordan økonomifunktionen understøtter forretningen.

For at få succes er det vigtigt, at du både arbejder hands-on med den daglige drift og de mere strategiske opgaver, herunder sparring med ledelsen. Det er derfor vigtigt, at du udviser initiativ, arbejder proaktivt og byder dig til med en samarbejdsorienteret tilgang.

Vi forventer, at du har en relevant uddannelse indenfor økonomi.
Du er løsningsorienteret og stærk til eksekvering. Du har gode kommunikative kompetencer, og du evner at bygge stærke relationer op i organisationen. Som person motiveres du af at være en del af en ambitiøs organisation. Din arbejdsstil er struktureret og analytisk, og du formår at inspirere og motivere andre, så I sammen opnår de bedst mulige resultater.

Du er en rutineret bruger af MS Office, især Excel, og har et godt kendskab til ERP-systemer. Desuden behersker du både dansk og engelsk i skrift og tale.

Sæt dit præg på DS Stålprofils videre udvikling

Som controller bydes du velkommen i en kultur baseret på ærlighed, samarbejde og kvalitet.

Du får et udfordrende job med gode udviklingsmuligheder og i et godt arbejdsmiljø, samt en vigtig rolle i virksomhedens kontinuerlige udvikling. En udvikling, der især vil have fokus rettet mod fortsat digitalisering i alle led i organisationen samt sikre en sund og moderne virksomhed i årene fremover.

Du kommer til en motiveret og engageret organisation med gode udviklingsmuligheder, et stærkt fællesskab og en uformel omgangsform. Generelt bliver du en del af en virksomhed med højt til loftet og en organisation med flad struktur og korte beslutningsprocesser.

Du kan se frem til et spændende og afvekslende job, hvor du får forskelligartede opgaver og ansvar i en vækstorienteret virksomhed. I en virksomhed hvor der er plads til både faglig og personlig udvikling samt medindflydelse i jobindholdet, hvor der er plads til frihed under ansvar.

Du tilbydes en attraktiv gagepakke, som, udover fast gage, indeholder pension og sundhedsforsikring samt diverse personalegoder.

Søg stillingen