Skip to main content

Lead Mechanical Engineer til komplekse logistikløsninger

Drømmer du om at arbejde med komplekse og højteknologiske løsninger? Har du erfaring med automation og logistikløsninger? Trives du med design af store, komplekse logistikløsninger? Så er du måske den, vi søger til Körber i Arden.

Design af automationsløsninger i et velfungerende team

Som Mechanical Engineer bliver du en del af et ambitiøst og velfungerende team, hvor både det faglige niveau og humøret er højt. Teamet arbejder hver dag fokuseret på at skabe effektive automationsløsninger til kunder internationalt, og du kommer til at spille en central rolle i forberedelse og design af logistikløsninger til Körbers store kunder.

For Körber søger vi en erfaren og engageret Mechanical Engineer til at styrke deres dynamiske team. Med udgangspunkt i dine erfaringer og faglige styrker kommer du til at indgå i teamet med ansvar for at sikre layout og beskrivelse af kundetilpassede løsninger, hvor dine primære opgaver vil være at:

  • designe af komplekse logistikløsninger.
  • udarbejde teknisk dokumentation og layout (2D og 3D CAD).
  • samarbejde tæt med tredjeparts leverandører og kunder.
  • sikre overlevering til leveranceorganisationen.


I tæt samarbejde med projektledere og kolleger fra Mechanical Engineering bliver du tilknyttet flere sideløbende projekter. Her vil du blive involveret i processen fra opstart af projekt til udarbejdelse af projekt dokumentation.

Stærk indsigt i mekaniske systemer - og lyst til at lære mere

Du kommer med en baggrund som uddannet maskinmester, produktionsteknolog, produktionstekniker, ingeniør eller tilsvarende, og det er en fordel, men ikke et krav, hvis du allerede har erfaring fra en tilsvarende stilling.

Det vigtigste er, at du er nysgerrig på processer, og at du har en velfunderet forståelse af mekaniske systemer. Du er vant til at arbejde med projektmodeller og har dermed en god forståelse og indsigt i en projektorganisation. Ligeledes er det afgørende, at du har stærke it-kompetencer og lyst til at dygtiggøre dig, hvor SAP, AutoCAD og Inventor bliver dine primære arbejdsredskaber.

Som person er du struktureret og fokuseret på deadlines og høj kvalitet i det arbejde, du leverer videre, og det er naturligt for dig at tage ejerskab for dine projekter. Du får en bred kontaktflade – både internt og ud imod kunderne. Du har derfor stærke kommunikations- og koordineringsevner og kan begå dig på alle niveauer af organisationen.

Körber tilbyder en række attraktive medarbejdervilkår

Den rette kandidat tilbydes en spændende og central rolle i en virksomhed i vækst og med mulighed for at være i samspil med virksomheder over hele verden. Du vil i høj grad få mulighed for at påvirke og skabe dit eget job og dine evner og resultater vil være en vigtig del af succesen.

Desuden:

  • Tryghed & Sundhed: I tillæg til en konkurrencedygtig lønpakke, bliver du tilmeldt vores obligatoriske pensionsordning, der også inkluderer både Sundhedsforsikring og Tandforsikring samt mulighed for fysioterapi. Du bliver desuden en del af vores frokostordning, hvor vores kantine hver dag sørger for sund og spændende mad.
  • Udvikling: Virksomheden tilbyder kontinuerligt uddannelse og kurser, da succesen bygger på tilfredse og kompetente medarbejdere. Derfor er der fokus på både personlig og faglig udvikling.
  • Sociale arrangementer: Virksomheden har en stærk virksomhedskultur, som der bliver investeret meget i at fastholde og udvikle. Det indebærer en lang række arrangementer, samt en aktiv personaleforening, der arrangerer forskellige events som f.eks. fredagsbar, julefrokost, en årlig skitur, kulturarrangementer og meget mere!

Søg stillingen