Skip to main content

Outplacementbog

Outplacement

Curia har gennem årene hjulpet flere hundrede opsagte medarbejdere videre i nyt job. Vi vil også gerne hjælpe dig videre, og derfor har vi udgivet bogen Outplacement – Vejen til dit næste job.

Bogen er udarbejdet af Curias konsulenter, og den bygger på vores solide erfaringer inden for rekruttering og outplacement. Bogen kombinerer nyeste viden inden for bl.a. organisation, ledelse og samfund med vores mangeårige erfaring som rekrutteringskonsulenter, headhuntere og outplacementrådgivere.

Bogen er et supplement til vores individuelle outplacementmøder. Den er fyldt med konkrete eksempler, øvelser, værktøjer og gode råd i forbindelse med din jobsøgning. Den forholder sig til alle aspekter af en medarbejders opsigelse og jobsøgning. Bogen er organiseret i fire temaer, der svarer på følgende spørgsmål: Hvor er du? Hvem er du? Hvad vil du? Hvordan gør du?

Bogen giver bl.a. svar på, hvordan dit CV kan se ud, hvordan du skriver en effektiv ansøgning, hvordan du mestrer jobsamtalen, hvordan du opdyrker det skjulte jobmarked og bliver en aktiv networker, samt hvordan du bruger LinkedIn og de sociale medier i din jobsøgning.

Køb vores bog Outplacement – Vejen til dit næste job

Du har mulighed for at købe et eksemplar af bogen Outplacement – Vejen til dit næste job for DKK 300 inkl. moms og levering. Udfyld dine oplysninger nedenfor, og du vil modtage bogen inden for en uges tid. 

Bestil bog

Skal udfyldes!
Skal udfyldes!
Indtast et postnummer!
Indtast by!
Indtast et telefonnummer!
Indtast en e-mailadresse!
E-mailadresserne er ikke identiske. Prøv igen!