Skip to main content

Outplacement - hjælp din medarbejder godt videre

Outplacement - hjælp din medarbejder

Står din virksomhed over for at skulle afskedige en eller flere medarbejdere, og ønsker I at give disse medarbejdere et overblik over situationen og mulighederne for at komme mere effektivt videre?

Curia står som en stærk samarbejdspartner inden for outplacement, da vi gennem årene har hjulpet mere end 3300 afskedigede medarbejdere videre i nyt job. I Curias outplacementforløb vil hver afskedigede medarbejder blive tilknyttet én af Curias konsulenter, umiddelbart efter opsigelsen. Vi anvender dermed den nødvendige tid på, at medarbejderen får den rigtige start på sin jobsøgning og fremtidige karriere.

Outplacementforløbet gør den afskedigede medarbejder i stand til at forberede og gennemføre en effektiv og målrettet jobsøgning. Derudover får outplacementkandidaten mulighed for at opbygge værdifulde kompetencer, som bruges i forbindelse med karriereplanlægning.

Derudover får medarbejderen et eksemplar af vores bog ’Outplacement – Vejen til dit næste job’.

Få hjælp ved din næste afskedigelse

Curias konsulenter står altid klar til at hjælpe din afskedigede medarbejder videre gennem et velafprøvet outplacementforløb. Udfyld dit navn og dit telefonnummer og skriv hvad vi kan hjælpe dig med, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Skal udfyldes!
Hvad er navnet på virksomheden?
Hvad er din titel i virksomheden?
Indtast et telefonnummer!
Ugyldig indtastning
Du skal acceptere vores privatlivspolitik for at kunne sende beskeden til os.