Skip to main content

Sociale medier

Sociale medier

Brug sociale medier i din jobsøgning

Curia erfarer, at sociale medier bliver en stadig større del af jobsøgnings- og rekrutteringsprocesser. Virksomheder og rekrutteringsbureauer bruger sociale medier til at annoncere jobopslag, og arbejdsgivere vil ofte undersøge de potentielle kandidater på sociale medier, når de skal danne sig et billede af en fremtidig medarbejder.

Som jobsøgende er det sociale medie LinkedIn især relevant, da mediet er orienteret mod erhvervslivet. LinkedIn henvender sig især til forretningspartnere, kolleger, fagfæller og lignende, og det er designet til at netværke og skabe relationer.

LinkedIn har du mulighed for at have en online profil med dit CV, der er tilgængelig for alle. Hvis du har optimeret din profil, øger du muligheden for, at du bliver headhuntet eller får henvendelser fra en mulig arbejdsgiver. LinkedIn er således et godt værktøj, hvad enten du søger nyt job eller blot vil holde kontakten med personer i dit netværk.

Vi anbefaler, at du følger Curia på LinkedIn, da vi løbende opdaterer med nye stillinger og tips og tricks til din jobsøgning.