Skip to main content

Erhvervsassurandør med lokalkendskab

Kan du opbygge egen kundeportefølje via relationsskabende salg? Lokal Forsikring vægter det lokale miljø højt og søger lige nu en erhvervsassurandør til København-Hillerød.

Du udvider og udvikler kundeporteføljen på erhvervsområdet

Din kerneopgave er at opsøge nye og eksisterende erhvervskunder for at rådgive og sælge forsikringer. I dette arbejde sikrer du den bedste kundeoplevelse med fokus på nærvær, høj faglighed, tilgængelighed og professionalisme. Dine kunder kommer fra det lokale erhvervsliv, såsom håndværksvirksomheder, detailbranchen og udlejningsejendomme.

Du får frihed under ansvar til selv at tilrettelægge din kalender, som varierer mellem følgende arbejdsopgaver:

  • afholdelse af kundebesøg, hvor du rådgiver om forsikringer og tilbyder tilpassede løsninger
  • booking af kundemøder – helt som du kender i dag
  • opfølgende arbejde på eksisterende kunder, herunder årlig forsikringsgennemgang, fornyelsesaftaler og evt. udarbejdelse af skadesforebyggende tiltag.

Du refererer til salgschefen og vil som udgangspunkt have fast hjemmearbejdsplads. Du kan se frem til en særdeles selvstændig rolle, hvor du samtidig kan finde sparring og support fra dine kollegaer i Lokal Forsikring.

Højt drive, konkurrencegen og solide evner indenfor salg og rådgivning

Vi søger dig, der er uddannet med niveau 4 på Forsikringsakademiet. Du er certificeret erhvervsassurandør i dag med egen kundeportefølje. Derudover kan du sætte flueben til følgende:

  • egen bil
  • erfaring med tillidsskabende kunderådgivning
  • erfaring med at booke møder og generere nye kunder.

Som person motiveres du af konkurrence og KPI’er, og du brænder for at skabe toppræstationer i salget. Du tør tage chancer og har stærke forhandlingsevner – og du møder altid kunderne med smil, god energi og kompetent rådgivning.

Udviklingsmuligheder og særdeles gode ansættelsesforhold

Lokal Forsikring vægter omsorg, nærvær, loyalitet og sammenhold - hvad end du er kunde eller medarbejder. Det betyder bl.a. at alle medarbejdere har arbejdsgiverbetalt livs- og pensionsforsikring, attraktive pensionsforhold og mulighed for videreuddannelse.

Du tilbydes en attraktiv lønpakke og kan via dine salgsresultater påvirke din indtægt med en individuel provision.

I din arbejdsdag vil du møde rig mulighed for intern sparring og udvikling med dine kollegaer. Derudover har Lokal Forsikring en aktiv personaleforening, der hvert år også arrangerer en samlet personalefest.

Søg stillingen