Skip to main content

Projektingeniør - design og konstruktion

Trives du i en hverdag hvor du gør en forskel ude hos kunderne med stor fleksibilitet og sparring med dygtige kollegaer? Så er du måske Adding Engineerings nye projektingeniør!

Mekanisk design og konstruktion

Som projektingeniør i Adding Engineering arbejder du med design og konstruktion af mekaniske løsninger og/eller energi- og procesanlæg. Projekterne er oftest længerevarende, og min. af 3-6 mdr. varighed.

Arbejdsopgaverne vil blive tilpasset dine kompetencer men forventes bl.a. at omfatte:

 • Design og specifikation af systemer og komponenter iht. P&ID til energi- og procesanlæg.
 • Udvikling og konstruktion af mekaniske konstruktioner og maskinelementer.
 • Beregning af flow, tryk, energibalancer m.m. i energi- og procesanlæg.
 • Konstruktion af 3D og 2D detail engineering ved brug af forskellige systemer.
 • Beregning af mekanik og strukturer ved brug af FEM software.
 • Design af pneumatik- og hydrauliksystemer.
 • CE-mærkning iht. maskindirektivet eller trykudstyrsdirektivet, ATEX klassifikation/design, GMP eller lignende.
 • Materialeteknologi (stål, rustfri stål, blød og hård plastik, aluminium, gummi eller andre materialer) til anvendelse i avancerede produkter eller processer.
 • Svejseteknologi, NDT m.m.
 • Kravspecifikationer, udbud, indkøb og leverandørstyring.
 • Deltage i og/eller lede tekniske projekter, herunder specifikation af komponenter, indkøb, håndtering af underleverandører, FAT, SAT af maskiner, delsystemer og/eller procesanlæg.

Adding Engineering løser kundernes opgaver, hvor det giver mest mening – det kan være hos kunden, på kontoret i Ballerup eller fra din hjemmeadresse.

God forståelse og interesse for IT-værktøjer og –systemer

Du er sandsynligvis ingeniøruddannet inden for maskin-, kemi- eller energiteknik, og du har optimalt min. 5 års erfaring fra maskinindustrien, procesindustrien eller lignende. Du har faglige kompetencer inden for mekanisk design og konstruktion, og det vil være en fordel at have erfaring med energi- og procesanlæg, da mange af virksomhedens kunder arbejder inden for disse områder.

Som person er du udadvendt, imødekommende og er kendt for at være engageret og loyal. Det er desuden vigtigt for dig, at opgaverne bliver løst ordentligt og inden for tidsrammen.

Din evne til at opbygge netværk og gode relationer er vigtig, da du vil få en del snitflader, både i og uden for virksomheden. Det er endvidere afgørende, at du kan begå dig både på dansk og engelsk.

Hvorfor Adding Engineering?

Du får et spændende og alsidigt job med mange forskelligartede opgaver, og vi lover, at du bliver udfordret både fagligt og personligt. Organisationen er uformel med en flad struktur, og der er rig mulighed for sparring med yderst kompetente kollegaer samt løbende udvikling.

Frihed under ansvar er en selvfølge, og du får i høj grad mulighed for at få indflydelse og præge dine opgaver og din hverdag.

Hverdagen er travl og kræver dedikation og engagement, men uden at gå på kompromis med at have det sjovt samtidig og behandle hinanden ordentligt. Virksomheden interesserer sig i det hele taget for sine medarbejdere og har meget stort fokus på medarbejdertrivsel. Virksomheden tilbyder i øvrigt gode og ordnede ansættelsesforhold, der udover en attraktiv løn også rummer bl.a. afspadsering, pensionsordning og sundhedsforsikring.

Søg stillingen