Skip to main content

Sales Manager, Aftermarket

Er du ambitiøs, resultatorienteret, og ønsker du at drive vækst? Og vil du på samme tid være med til at sætte et endnu større fokus på Sustainability?

Udviklingsmuligheder på det europæiske eller det asiatiske marked

Vindmølleindustrien er præget af konstant udvikling, og dermed stiger efterspørgslen efter avancerede løsninger, der kan forbedre og beskytte møllerne. Mere end 60 procent af de vindmøllevinger, der produceres i dag, har allerede mindst én løsning fra Polytech integreret, men der er fortsat et stort potentiale, hvilket du står i spidsen for at udnytte.

Din baggrund afgør, om dit fokus skal være på det europæiske eller asiatiske marked.

Du refererer til Head of Aftermarket, hvor det er dig, der:

  • Analyserer og identificerer potentielle vækstområder og nye markeder
  • Udvikler go-to-market-strategier for det europæiske/asiatiske marked
  • Styrer hele salgscyklussen i tæt samarbejde med salgsteamet
  • Etablerer og vedligeholder relationer til kunder og øvrige stakeholders i industrien, herunder forsyningsselskaber, servicevirksomheder og vindmølleejere
  • Udarbejder og præsenterer forretningsforslag, der er tilpasset den enkelte kundes behov
  • Overvåger branchetendenser, konkurrencesituationen og markedsudviklingstendenser

Din base er enten på Polytechs lokation i Bramming eller Herning, og der er ca. 60 rejsedage om året. Derudover er der naturligvis stor fleksibilitet ift. hjemmearbejdsdage. 

Talentfuld og erfaren forretningsudvikler

Du er måske uddannet indenfor Business Administration, marketing, eller et andet beslægtet felt. Vigtigst er, at du har nogle års international salgserfaring – gerne indenfor vindmølleindustrien.

Dit engagement og evne til at skabe relationer, hjælper dig med at åbne døre på flere organisatoriske niveau. Med din udadvendte personality og naturlige adfærd, skaber du tillid, og samtidig er du i stand til at kommunikere præcist.

Du har selvfølgelig gode engelskfærdigheder, og dine arbejdsmetoder er kendetegnet ved en høj grad af selvstændighed og analytisk sans.

Stærkt sammenhold i en bæredygtig koncern

Du vil blive del af en dynamisk og innovativ virksomhed i et passioneret og dedikeret salgsteam. De seneste trivselsundersøgelser viser, at der er stor tilfredshed med ledelsen og i dagligdagen opleves en uformel omgangstone, hvor humor er et centralt element.

Der er både åbenhed og villighed til at hjælpe hinanden og særligt lægger man vægt på at onboarde nye kollegaer med et struktureret introduktionsforløb.

Søg stillingen