Skip to main content

Sales Executive

Er du dygtig inden for Enterprise Sales, og kan du se dig selv i en IT-softwarevirksomhed med internationale vækstambitioner, fokus på samarbejde og korte beslutningsveje? Så leder Bizbrains efter dig!

Du sikrer vækst gennem målrettede salgsindsatser

Med reference til Head of Sales får du ansvar for at rådgive om og sælge virksomhedens softwareløsninger, herunder deres markedsledende EDI management-platform ”Link”, til store danske og på sigt internationale virksomheder.

Bizbrains har de seneste år oplevet kraftig vækst, og der er fortsat et stort uudnyttet potentiale på markedet. Derfor er ambitionerne høje. Virksomheden leder efter dig, der vil med på vækstrejsen og få strategierne gjort til virkelighed gennem:

  • Personligt opsøgende salgsarbejde, målrettet nye kunder
  • Opbygning og vedligeholdelse af pipeline
  • Udarbejdelse af tilbud, kontrakter og abonnementsaftaler
  • Løbende samarbejde og koordinering med dine kollegaer i salg, marketing, produktudvikling og med leveranceteams.

Salgsindsatserne går på tværs af funktionerne, hvor der arbejdes inden for to fokusområder: norden og globalt.

Solid salgserfaring og bred IT-forståelse

Du har en relevant uddannelse på minimum bachelor-niveau og nogle års erfaring fra en tilsvarende funktion, hvor du har skabt målbare resultater – gerne fra en tech- og/eller SaaS-virksomhed.

Du er forhandlingsvandt på højt niveau og har både erfaring med at sælge til store virksomheder og erfaring med projektsalg med flere stakeholders. Har du samtidig erfaring med internationalt salg, er du foran på point.

For dig er salg en high performance-disciplin, og du trives med salg af et komplekst produkt, hvor processen varer 6-12 måneder.

Derudover kan du sætte flueben ved følgende:

  • Har interesse og gerne forståelse for teknologi- og licenssalg.
  • Er udadvendt og en positiv realist, der forstår at se muligheder.
  • Arbejder systematisk og sikrer dermed kontinuerlig fremgang på opgaverne.
  • Behersker engelsk på forhandlingsniveau.
  • Ser CRM og andre salgsstyringsværktøjer som en naturlig del af hverdagen.

Du vil få base på virksomhedens kontor i Aarhus.

Masser af indflydelse

Bizbrains står over for en masse spændende muligheder i ind- og udland, og du kan få stor indflydelse på den fremadrettede vækst og dermed også mulighed for at udvide dit ansvarsområde.

I takt med den nationale og internationale vækst vil du naturligt få flere nye kollegaer. Sammen skal I fastholde rammerne for et innovativt miljø og den stærke kultur, virksomheden er kendetegnet ved. Her arbejder man med fokus på teamperformance og samarbejde, og der lægges stor vægt på personlig motivation, udvikling, indsatser og engagement.

Søg stillingen