Skip to main content

Nysgerrige Softwareudviklere til Rohde & Schwarz Danmark A/S

Vi søger dygtige og team-orienterede softwareudviklere til udvikling og videreudvikling af softwareprodukter i en virksomhed med højt til loftet. I teamet er der behov for både nyuddannede, junior- og seniorprofiler. Vi lægger mere vægt på interesse, indstilling, erfaring og lysten til at lære nyt end specifikke krav til uddannelse.

Softwareudvikling af features

Rohde & Schwarz Danmark udvikler blandt andet løsninger inden for monitorering af radiofrekvenser og flyvekontroltjenester. Virksomheden er i vækst, og der er nu brug for flere medarbejdere til at udvikle kvalitetsprodukter i samarbejde med kolleger fra hele verden.

I virksomheden arbejdes der i mindre teams, som står for alt lige fra design til produkttest og deltager i integrationstest. Grupperne er sammensat på baggrund af det enkelte projekt og ud fra hvilke kompetencer, der kræves til den specifikke feature. Det giver mulighed for, at du kan fokusere på det, du er bedst til og brænder mest for. Features testes i samarbejde med dine QA-kolleger.

Din arbejdsplads vil være på kontoret i Aalborg, hvor du får mulighed for at sparre med dygtige og erfarne kolleger i et godt arbejdsmiljø.

Team-player med gåpåmod

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse, erfaring med og interesse inden for softwareudvikling.

I stillingen møder du blandt andet følgende teknologier:

Backend:

 • C / C++
 • TypeScript, JavaScript, Node.js
 • Python
 • Kubernetes, Docker og micro-services
 • Apache Kafka, RabbitMQ

Frontend:

 • TypeScript
 • JavaScript
 • Angular og Angular Material

Andre områder:

 • Requirements Engineering
 • DevOps
 • Kombination af produktudvikling og QA: Robot Framework
 • Linux

Det forventes ikke, at du kender dem alle, men det er en fordel, hvis du har erfaring med en håndfuld af dem. Der forventes først og fremmest, at du har lyst til og mod på at lære nyt inden for dit interessefelt.

Derudover er det vigtigt, at du er en holdspiller, da du bliver del af en afdeling, hvor man lægger stor vægt på både at kunne bidrage til og modtage fra fællesskabet - både fagligt og socialt.

Arbejdsglæde og jobindflydelse

Rohde & Schwarz Danmark er en fleksibel arbejdsplads, som ønsker at fremme kreativitet, fællesskab og opfindsomhed. Du får en spændende rolle i en dedikeret, ambitiøs og international virksomhed, hvor du tilbydes faglig udvikling gennem udfordrende opgaver og efteruddannelse. Du vil møde engagerede kolleger, et uformelt arbejdsmiljø og en stærk samarbejdskultur. Man værner om hinanden og inviterer for eksempel hinanden med på en daglig gåtur eller lidt kage til eftermiddagskaffen eller -colaen.

Hos Rohde & Schwarz Danmark er det vigtigt, at alle er glade for at komme på arbejde. Derfor har du mulighed for at få indflydelse på både hvad du arbejder med, hvordan du arbejder, og hvordan din dagligdag ser ud.

Du tilbydes naturligvis en god lønpakke, der modsvarer dine kvalifikationer. Derudover tilbydes du også en 6. ferieuge, omsorgsdage, en aktiv personaleforening, god frokostordning, mulighed for hjemmearbejde, pensionsordning og fleksibel arbejdstid, der passer til dit øvrige liv.

Søg stillingen