Skip to main content

Sales Manager

Har du passion for teknologi og et skarpt øje for kundeservice? Hos Hosta Industries A/S får du muligheden for at lede et dedikeret salgsteam inden for stålbearbejdning og teknologisk innovation.

Tag ansvar og vær med til at forme fremtiden for Hosta Industries

Hosta Industries A/S har i 50 år leveret totalløsninger i høj kvalitet inden for stålbearbejdning til deres kunder, og de søger nu en passioneret Sales Manager til at lede og inspirere det tekniske salgsteam til at nå nye højder.

Som Sales Manager rapporterer du direkte til Direktør, Christian Mosevang, og du har ansvaret for at lede og udvikle et kompetent salgsteam bestående af 7 interne og eksterne sælgere. Derudover har du også mulighed for at dyrke og udvide din egen kundeportefølje.

Din centrale rolle vil være at finpudse Hostas salgsprocesser og dermed bidrage til kontinuerlig vækst. Andre opgaver inkluderer udarbejdelse af tilbud, efterfølgende ordrebehandling samt tæt samarbejde med produktionsteamet. Du vil også være i frontlinjen, aktivt pleje Hostas kunder og udføre opsøgende salgsaktiviteter. Derudover vil du have daglig ledelse af dit salgsteam og arbejde på at optimere arbejdsprocesserne og ressourcefordeling. Endelig vil du hjælpe med at besvare tekniske spørgsmål og administrere varer i ERP-systemet.

Arbejdet udføres på lokationen i Hjallerup i tæt samarbejde med den øvrige organisation.

Teknisk flair og erfaring fra branchen

Ideelt set kommer du med en teknisk baggrund som smed, maskinmester eller lignende, og har siden udviklet dig til at indtage en mere udadvendt og kommerciel rolle. Du har mellem 2 og 5 års værdifuld erfaring inden for komplekst salg inden for industrien, produktion eller lignende, hvor aktiv kundeinteraktion, herunder salgsopfølgning, har været en naturlig del af din dagligdag.

Vi søger en kandidat med ambitioner om at udforske ledelsesmæssige udfordringer, eventuelt med tidligere erfaring i at lede et mindre team. Din lyst og evne til at skabe resultater gennem dine medarbejdere ved at motivere, støtte og gå forrest er afgørende for os.

Skab resultater gennem samarbejde

Som person er du drevet af motivationen for at opnå resultater i samarbejde med dine kolleger i salgsteamet. Din evne til at identificere og fremme de forskellige kompetencer i teamet falder dig naturligt, og du lægger stolthed i at levere for hele teamets bedste.

Din tilgang til opgaverne er gennem struktur og systematik, og din analytiske og detaljeorienterede tilgang er synlig både i forhold til tekniske specifikationer for kunder og i forhold til de udfordringer, som salgsteamet møder.

Desuden har du – ligesom Hosta Industries - fødderne solidt plantet i den nordjyske muld.

Gode udviklingsmuligheder

Hosta Industries har en god position på markedet med en solid kundebase, og der er et stort uudnyttet potentiale for bl.a. at vækste salget til både eksisterende og nye kunder.

Virksomheden har fokus på udvikling af sine medarbejdere. Der er også gode muligheder for at udvikle rollen som Sales Manager over tid, ligesom man vil have mulighed for at få indflydelse på og bidrage til Hosta Industries fortsatte vækstrejse.

Ordentlighed er en central kerneværdi hos Hosta Industries, hvor der er kort vej fra tanke til handling og en positiv og uformel kultur.

Søg stillingen