Skip to main content

Head of Product Management

Har du ledelseserfaring, og er du klar til nye udfordringer? Så har du mulighed for at lede en afdeling med såvel kommercielle som tekniske ansvarsområder og stå for ledelsen af 11 dygtige og erfarne medarbejdere.

Strategisk lederrolle i en teamorienteret & veldrevet organisation med et stærkt brand

Som Head of Product Management for det danske marked, får du reference fra produktcheferne for henholdsvis de synlige og designorienterede VVS-produkter, herunder toiletskåle og badeværelsesmøbler samt de tekniske VVS-produkter. Du får desuden også ledelse af teknisk support og beregninger, samt for serviceafdelingen. Samlet står du for ledelse af 11 medarbejdere, hvoraf 8 er i direkte rapport.

Som del af ledergruppen i den danske organisation, får du direkte reference til direktøren for Geberit Danmark.

Dine konkrete ansvarsområder er:

  • Ledelse af medarbejdere
  • Positionering af Geberit produkter i markedet, herunder drift og udvikling af produktstrategi & produktplanlægning – alt fra sortiment, anvendelse og service, til pris og lovgivning
  • Digital forretningsudvikling, bl.a. masterdata, beregningsprogrammer og Geberit apps
  • Markeds- og konkurrentanalyse
  • Produkttræning af Geberit medarbejdere
  • Kontakt med relevante stakeholders, såvel i Danmark og i den nordiske organisation samt hovedkontoret i Schweiz.

Du bliver ansat på Geberits danske hovedkontor i Lystrup ved Aarhus eller på kontoret i Albertslund – afhængig af hvor du bor.

Samarbejdsorienteret og erfaring med ledelse

Vi forventer, at du har minimum 5 års erfaring med ledelse inden for et strategisk forretningsområde.
Du har erfaring med de ovennævnte opgaver inden for byggebranchen, og hvis du samtidig har erfaring med rollefordelingen og samspillet i en international virksomhed, er det en fordel.

Desuden forestiller vi os at du har en relevant videregående uddannelse, som er minimum på bachelor-niveau.

For at opnå succes i stillingen er det vigtigt, at du kan identificere dig med og agere kulturbærer for Geberits værdier: integritet, teamwork, begejstring, ydmyghed og evne til fornyelse.

Derudover har du gode kommunikationsegenskaber på både dansk og engelsk.

Det får kandidaten

Med ansvaret for Product Management for det danske marked, bliver du en del af et inkluderende og teaminspireret arbejdsmiljø.

Med en bred kontaktflade i en international virksomhed, får du samtidig ansvar for solide produkter og stærke brands som Ifø og Geberit. Du bliver ansat i en organisation med stærke værdier, hvor der samtidig er gode udviklingsmuligheder.

Søg stillingen