Skip to main content

Group Tax Manager til en stor global projektvirksomhed med fokus på den grønne omstilling

Vil du have et af Nordjyllands mest spændende jobs inden for skatteområdet? Har du solid erfaring med skat og mod på at træde ind i en nyoprettet mulighed i et globalt setup? Så er jobbet hos BMS Heavy Cranes måske noget for dig - en arbejdsplads der med stor aktivitet i især vind branchen bidrager til den grønne omstilling på globalt plan.

Stor vækst og internationalisering

Med base på hovedkontoret i Nørresundby vil du indgå i et kompetent og dygtigt finansteam. Teamet er kendetegnet ved dets høje faglighed, en uformel omgangstone, en stor ansvarsfølelse – overfor både opgaver og virksomhed – og et støttende og hjælpsomt socialt miljø.

Arbejdsopgaverne er afvekslende, og dine primære arbejdsområder omfatter:

  • Corporate tax/transfer pricing
  • Afklaring af moms og skatteforhold på nye markeder, herunder etablering på nye markeder
  • Told og moms i forbindelse med flytning af udstyr over landegrænser
  • Optimering af samarbejde med eksterne rådgivere
  • Sparring og være generel sparringspartner for organisationen på moms og skatteområdet

Solid erfaring inden for skat

Vi forventer, at du kommer fra en lignende stilling og har erfaring med skat fra en større international virksomhed eller alternativt et revisionskontor. Der er tale om en nyoprettet stilling, hvor det bliver afgørende, at du selvstændigt får opbygget de interne strukturer og processer inden for skat, moms og told, samtidig med at driften fungerer. Du har ikke nødvendigvis erfaring inden for alle områder, men har lyst til at opbygge dem.

Du skal være i stand til at arbejde sammen med og kommunikere med dine internationale kolleger og eksterne rådgivere omkring komplekse problemstillinger.

Du har en relevant videregående økonomisk uddannelse, f.eks. cand.merc.jur. Din analytiske sans og nysgerrighed til at forstå forretningsmæssige sammenhænge er naturligvis i top.

Som person arbejder du med et stort drive og gå-på-mod. Du er en naturlig problemløser, der arbejder struktureret og detaljeorienteret med at skabe forbedringer. Du trives med at kommunikere komplekse problemstillinger.

Af natur bidrager du til den gode stemning, er tillidsvækkende, proaktiv og positiv. Slutteligt brænder du for at bidrage til den videre succes i tæt samarbejde med dine dygtige og ambitiøse kolleger.

Ambitiøs virksomhed med rig mulighed for at blive en nøgleperson

Du bliver en del af en branche i voldsom udvikling, og hvor vækstpotentialet er stort. Du kommer således til at være med på en rejse, hvor der er perspektiv – både karrieremæssigt og som helhed – og på en arbejdsplads, der har en positiv indflydelse på den grønne omstilling.

BMS Heavy Cranes tilbyder en rolle, hvor der vil være stor mulighed for at forme og påvirke stillingen og ansvarsområderne.

Du tilbydes et selvstændigt og spændende job i en ambitiøs virksomhed, der er præget af et uformelt og åbent arbejdsmiljø med en humoristisk tone, hvor der hersker stor passion og engagement, og hvor arbejdsglæde og kundens behov er i fokus.

Derudover er der gode interne muligheder for faglig og personlig sparring. Virksomheden har en resultatorienteret kultur med fokus på medarbejdertrivsel og et stærkt ledelsesgrundlag, hvor du er med til at sætte dagsordenen. BMS Heavy Cranes har vækstet meget i de seneste år og kommer til at udvikle sig endnu mere.

Søg stillingen