Skip to main content

Eksportchef til Tican

Vil du spille en vigtig rolle for Ticans fremtidige eksport?

Ticans salgsafdeling er i rivende udvikling – og potentialet er stort. Så har du mod på at være med til at udbygge kundeporteføljen og samtidig udvikle og vedligeholde den gode relation til Ticans eksisterende eksportkunder, så kan du være præcis den Eksportchef, vi leder efter til Tican i Thisted.

Videreudviklingen af Ticans eksportstrategi

Dit overordnede ansvar er bearbejdning og videreudvikling af eksisterende kundeportefølje samt opdyrkning af nye kunder i udvalgte markeder i primært Europa, med henblik på at sikre bedst mulige salgsplatform for samtlige produkter. I et tæt samarbejde med salgschefen vil du få en vigtig rolle i videreudviklingen af Ticans eksportstrategi.

Dine nøgleopgaver vil være:

 • Salg af Ticans produkter, primært ferskvarer til det europæiske marked.
 • Identificere nye forretningsmuligheder, opsøge nye kunder samt forhandle og gennemføre salgsaftaler m.v.
 • Opbygge og vedligeholde stærke forretningsrelationer med og sikre salg til eksisterende kunder.
 • Fastlægge prissætningsstrategier.
 • Kontinuerligt overvåge og analysere markedsforhold, konkurrencesituation og ændringer i markedet, der kan påvirke eksportaktiviteterne.
 • Besøg hos kunder, potentielle kunder og relevante messer (20-30 rejsedage pr. år)
 • Opfølgning på ordrer og koordinering med salgskoordinatorer samt med transport- og logistikafdeling.
 • Koordinering af produktion pr. produkt i forhold til ordrebeholdning og rammeaftaler.
 • Opfølgning på betalinger.
 • Fokus på at sikre minimal følsomhed mod enkeltkunder eller enkeltagenter i forhold til afsætningsstruktur.

Erfaring med internationalt salg, forretningsforståelse og fleksibilitet

Du har en god forretningsforståelse og erfaring med internationalt salg. Det vil være en stor fordel, hvis du har erfaring fra fødevarebranchen eller en anden branche med bulksalg, hvor der både arbejdes med langtidskontrakter samt dag-til-dag kontrakter. Udover relevant kommerciel uddannelse, et stærkt kommercielt mindset og gode forhandlingsevner er det vigtigt, du har:

 • Erfaring med opsøgende salg, gerne fra fødevarebranchen, og naturligt flair for at etablere og vedligeholde tætte, længerevarende B2B-relationer.
 • Forhandlingsfærdigheder: At kunne forhandle kontrakter, priser og andre forretningsbetingelser med internationale kunder og partnere.
 • Problemløsningsevne: Hurtig og effektiv håndtering af de udfordringer og problemer, der opstår ved salg af fødevarer, hvor tiden er en vigtig faktor.

Der kan være mange indgangsvinkler til stillingen – det vigtigste er, at du har forretningsforståelse og nysgerrighed på Ticans branche.

Du trives i en meget omskiftelig branche, som i høj grad er påvirket af udbud, efterspørgsel og udefrakommende faktorer. Du skal derfor have fingeren på pulsen og være klar til hurtigt at træffe beslutninger.

Stort salgsfokus i en meget dynamisk verden

Vi tilbyder en spændende stilling med medindflydelse og i en flad organisation, hvor der ikke er langt til toppen.

Der må forventes rejseaktivitet på ca. 20-30 dage årligt i forbindelse med kundebesøg og messer.

Du bliver tilbudt en attraktiv lønpakke med personalegoder, sundhedsforsikring og pension. Tican har særligt fokus på, at alle medarbejdere trives og får mulighed for at udvikle sig personligt og fagligt

Søg stillingen