Skip to main content

Divisionschef for Genbrug til Nordværk

Vil du tage et strategisk ledelsesansvar for Nordjyllands grønne og bæredygtige udvikling? Nordværk servicerer 400.000 borgere i det nordjyske og arbejder målrettet for innovative, miljø- og energirigtige løsninger på affaldsområdet. Er du den chef, der på direktionsniveau kan drive den strategiske udvikling?

Et job med fokus på strategisk udvikling og ledelse

Som divisionschef har du sammen med den øvrige direktion det tværgående ansvar for at udvikle de rigtige løsninger til gavn for ejerkommunerne og med respekt for deres lokale interesser.

Det er dig, der står i spidsen for at:

  • Divisionen udvikles som et samlet hele med et tværgående perspektiv både internt i organisationen og bredt ud i ejerkommunerne
  • Udvikle og omsætte forretningsstrategien for Genbrug
  • Nå i mål med stordriftsfordele, standardisering og effektivitet.

Du driver udviklingen fremad og afstemmer indsatser samt tempo efter de politiske signaler og under hensyn til interesser, lovkrav og forventninger.

Gennem dit lederskab, hvor du er leder for ledere, etablerer du en god og sund kultur i divisionen, og du formår at arbejde med organisatoriske tilpasninger og udviklingsområder på en afstemt og involverende måde.

Strategisk leder af genbrug

Nordværk søger en divisionschef med en solid ledelsesbaggrund, gerne med erfaring fra den offentlige sektor. Du har en relevant uddannelsesbaggrund og en relevant lederuddannelse og dermed en veludviklet ledelsesværktøjskasse.

Du har erfaring med:

  • At navigere i en politisk ledet organisation
  • Strategiudvikling og ansvar for forretningsstrategi
  • Forandringsledelse
  • Ledelse af ledere.

Din ledelsesprofil er kendetegnet ved gode analytiske kompetencer og et godt strategisk og operationelt overblik, og du evner at navigere i en politisk ledet organisation

Som leder har du:

  • En stor personlig integritet og evnen til at skabe følgeskab og motivation
  • Gode samarbejds- og relationskompetencer
  • Særdeles gode kommunikative evner, der gør, at du kan kommunikere på alle niveauer i organisationen og i samspillet med omgivelserne.

Din personlighed er kendetegnet ved nærvær og imødekommenhed samt interesse for dialogen og fællesskabet.

Nordværk kan tilbyde

Et job i en virksomhed hvor du vil erfare, at det aldrig bliver kedeligt at arbejde med affald. Nordværks kerneopgave består i at håndtere affald og arbejde for et bedre miljø. I de seneste år har de haft travlt med at implementere en lang række politisk bestemte affaldsordninger samt løbende øge graden af genanvendelse og genbrug. De kommende år vil ikke blive mindre krævende, så du vil få rig mulighed for at sætte dit aftryk på udviklingen.

Nordværk er et affaldsselskab med ambitioner for fremtidens affaldshåndtering og ressourceudnyttelse til gavn for hele Nordjylland. Nordværks mission lyder: Nordværk er førende inden for affaldshåndtering og ressourceudnyttelse. I et stærkt fællesskab bidrager vi til den grønne omstilling med fokus på klima og miljø til gavn for ejerkommuner, borgere og virksomheder. Med blik for ejerkommunernes behov er vores kerneopgave at løse de overdragede opgaver effektivt, innovativt og gennemsigtigt med visionen for øje.

Vi leverer tryghed og sikkerhed i opgaveløsningen med et stærkt fokus på den økonomiske, den miljømæssige og den sociale bundlinje. Vi prioriterer og deltager aktivt i lokale løsninger og skaber resultater med blik for hele Nordjylland – og den øvrige omverden.

Nordværk er således en arbejdsplads med markante grønne og bæredygtige ambitioner, hvor du får mulighed for faglig udvikling og en karriere, der tager udgangspunkt i dine kompetencer og ambitioner. Der vil være gode oplæringsmuligheder i stillingen og på sigt også muligheder for et udvidet ansvar.

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse: Kandidaten forventes at tiltræde i stillingen 1. maj 2024.

Ansøgningsfrist: 28. februar 2024.

Ansættelsessamtaler: 5. marts og 21. marts 2024. Der er to samtalerunder, og mellem samtalerne skal du afsætte tid til test og dialog om din lederprofil.

Er du interesseret i at høre mere om stillingen, skal du i første omgang kontakte Chefkonsulent fra Curia Lone Vestergaard på tlf. 2094 1653 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Det er også muligt at kontakte adm. Direktør for Nordværk Thomas Lyngholm på tlf. 2086 2123.

Nordværk ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed og opfordrer derfor alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, religion, handicap og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Søg stillingen