Skip to main content

Finance Business Partner til international vækstvirksomhed i Aalborg

Er du proaktiv og forretningsorienteret med stærke analytiske evner og stort kommercielt fokus, og ønsker du samtidig at blive en nøgleperson midt i et internationalt væksteventyr? Så er du måske GomSpaces nye Finance Business Partner til deres hovedkvarter i Aalborg?

Videreudviklingen af Finance Business Partner- og økonomifunktionen

I denne stilling har du mulighed for at sætte et stort præg på videreudviklingen af finance business partner- og økonomifunktionen i en succesfuld dansk vækstvirksomhed. Du refererer til GomSpaces CFO og er en del af det velfungerende økonomiteam, hvor du har en central rolle i at understøtte den fortsatte internationale vækst i GomSpace. Stillingen er placeret på GomSpaces hovedkontor i Aalborg.

Som Finance Business Partner er det vigtigt, at du agerer proativt, kompetent og forretningsorienteret, og du er derved en aktiv sparringspartner for hele den globale organisation gennem arbejdet med traditionelle Finance Business Partner opgaver samt forretningsudvikling og optimeringsprojekter.

Dine ansvarsområder er at have det overordnede ansvar for økonomien i en af GomSpaces tre Business Units samt almindelige økonomiopgaver som månedsafslutning i samarbejde med resten af teamet.


Af konkrete arbejdsopgaver kan nævnes:

  • Hovedansvarlig for økonomien i en af GomSpaces tre Buisness units
  • Product controlling
  • Project controlling
    - Herunder også holde månedlige projekt reviews med projektlederne
  • Deltage i udarbejdelsen af business cases, salgskalkuler etc.
  • Udarbejde og videreudvikle relevante analyser og KPI’er
  • Opgørelser og afvigelsesanalyser i forbindelse med måneds- og årsregnskab, herunder dokumentering af arbejdet

Analytisk udgangspunkt med god forretningsforståelse

Som ny Finance Business Partner vil du komme med stærke interpersonelle kompetencer og evner til at påvirke og opbygge stor troværdighed omkring Finance Business Partner funktionen i virksomheden. Vi søger en medarbejder med høj grad af integritet og de rette evner til at oversætte finansiel information til organisationens stakeholders. Desuden skal du evne at arbejde på tværs af en kompleks, global og multikulturel organisation, der er i kraftig vækst.

Du har en økonomisk videregående uddannelse på kandidatniveau eller som minimum HD-niveau. Du har minimum 2-4 års erfaring fra en lignende stilling.
Det er essentielt, at du har erfaring med at være tæt på forretningen og har lyst til dette, samt du har mod på at indgå i et proaktivt samarbejde, som er præget af et stigende forretningsdrevet fokus.

Du har et stærkt analytisk udgangspunkt kombineret med en solid forretningsforståelse og interesse for hele værdikæden i en virksomhed. Du er selvkørende, og mestrer at disponere din tid, så du når alle opgaver og projekter til tiden og med høj kvalitet. Ligeledes har du gode diplomatiske og kommunikative evner, og du er i stand til at kommunikere på alle niveauer. Du er serviceminded i din personlige indstilling med en god portion robusthed og situationsfornemmelse, hvilket i kombination med din faglige viden giver dig en naturlig gennemslagskraft og respekt på alle niveauer.
Stærke kompetencer inden for ERP og Excel er en selvfølgelighed. Sprogligt behersker du engelsk på forhandlingsniveau og kan begå dig på dansk.

Fokus på ledelse, ejerskab og medarbejderudvikling

Du bliver en del af en velfungerende økonomiafdeling med engagerede og dygtige kollegaer. Organisationskulturen er meget uformel, og der er masser af rum til at vokse både personligt og fagligt. Du kan forvente at modtage en grundig introduktion til dine opgaver, og i dit team arbejder I som ét hold – særligt i de travle perioder.


GomSpace har det seneste år gennemgået en større organisationsændring, hvor der er blevet sat fokus på ledelse, ejerskab og medarbejderudvikling. Du bliver en del af en international vækstvirksomhed, som er præget af dedikerede medarbejdere, der udvikler og producerer enestående nanosatellitsystemer til kunder på det globale marked.


Derudover tilbydes du en attraktiv gagepakke, sundhedsforsikring samt en god frokostordning m.m.

Søg stillingen