Skip to main content

Produktionsleder med et godt lederskab til daghold

Brænder du for produktion og motiveres du af at sikre et sikkert arbejdsmiljø? Ønsker du at optimere og forbedre produktionen og samtidig have ansvaret for at projekter afleveres til aftalt tid, økonomi og kvalitet? Så er du måske vores nye produktionsleder, hvor du får reference til produktionschefen og indgår i produktionslederteamet.

Du følger op "på gulvet" og synliggør mål

Til fabrikken i Løgstør søger vi en produktionsleder, som ønsker at blive en central rolle i driften og udviklingen af produktionen. Med reference til produktionschefen bliver du i samarbejde med den ligestillede produktionsleder ansvarlig for den daglige produktion, dvs. det samlede ansvar for produktion af de ordrer, som virksomheden optager samt den direkte daglige ledelse, kvalitet og løbende udvikling. Alt sammen i et tæt samarbejde med dine teamledere.
Dine arbejdsopgaver er således bl.a.:

 • Eksekvering af den daglige og ugentlige produktionsplan
 • Ansættelse af medarbejdere, herunder oplæring og uddannelse i forhold til produktionens behov
 • Løbende forbedringer af flowet i produktionen via optimering i organisering, processer, ny teknologi, planlægning mv.
 • Løbende udvikling af produktionen efter Lean-principperne i samarbejde med den øvrige ledelse og dine medarbejdere
 • Indførelse og opfølgning af systematisk egenkontrol af kvalitet
 • Afklaring af tekniske spørgsmål fra kollegaerne

Du skal kunne indgå i og bidrage til et tæt og konstruktivt samarbejde ”på tværs” i organisationen med kollegerne inden for bl.a. Tegnestuen, Kvalitet og Sikkerhed, Entreprise samt sikre forsat løbende forbedring af sikkerhed og øget bæredygtighed i produktionen.

Produktionsmiljø, strukturerede processer og hands-on ledelse

Du har erfaring fra en lignende position i en industrivirksomhed og har sandsynligvis en produktionsteknisk uddannelse eller lignende. Gerne håndværksmæssigt uddannet indenfor byggebranchen, fx som tømrer. Afgørende er det, at du kommer med solid hands-on ledelseserfaring fra et velstruktureret produktionsmiljø. Erfaring med løbende forbedringer i et produktionsmiljø og kvalitetsstyring er også vigtigt.

Har du en efter-/videreuddannelse inden for Lean, 5-S, eller tilsvarende, er det bestemt en fordel. Du har en god forretningsmæssig forståelse og kan navigere i krydsfeltet mellem forretning/økonomi, produktion/processer og mennesker.

Dine evner til at få tingene til at ske gennem proaktiv adfærd, ledelse og faglig sparring med dine teams, er afgørende for at skabe gode resultater og trivsel.

Derfor er det væsentligt, at du har:

 • Stort overblik, gode lederegenskaber og evne til at lede situationsbestemt
 • Har flair og stor interesse for tegningslæsning- og forståelse
 • Evnerne til at strukturere og systematisere
 • Produktionsteknisk indsigt og gerne kendskab til moderne produktionsprincipper
 • Fokus på løbende forbedringer og erfaring med forbedringsprojekter og kvalitetsstyring
 • Positive og tydelige kommunikationsegenskaber, så du holder dig tæt på medarbejderne

Personligt besidder du et højt energiniveau og drives af at få tingene til at ske samt glædes ved at se resultater. Du er kvalitetsbevidst og forstår gennem din ledelse at skabe et godt arbejdsmiljø. Du holder ”hovedet koldt” i pressede situationer og forstår at omsætte udfordringer til konkrete løsninger via dine gode analytiske evner.

Sidst, men bestemt ikke mindst, så har du fokus på motivation og arbejdsglæde i forhold til dine medarbejdere. Du er robust og stortrives i en meget operationel lederrolle.

Sæt dit præg på produktionen og skab flotte resultater

Du kommer med på en spændende rejse i en stærk vækstorienteret virksomhed med store fremtidsmuligheder. Du vil få en fantastisk spændende mulighed for at udvikle dig fagligt, ledelsesmæssigt og personligt i takt med virksomhedens udvikling. Du bliver leder for en produktion, som allerede i dag er en succes.

Søg stillingen