Skip to main content

Direktør for Shared Service Center hos Kristian Rytter Gruppen

Som direktør for virksomhedens Shared Service Center i Svenstrup ved Aalborg, skal du videreudvikle en velfungerende koncern i stor vækst. Du skal sikre en forsat stabil drift, høj service og kvalitet samt gode resultater. Er det dig til denne nyoprettede stilling? så er dette måske dit næste job?

Videreudvikling af velfungerende koncern i stor vækst

Som direktør bliver du ansvarlig for at udvikle strategien i et tæt samarbejde med CEO/ejer, resten af ledelsen og efterfølgende sikre implementeringen af denne.

I stillingen vil du have det overordnede ansvar for forretningsudvikling og det administrative i koncernen. Du bliver ansvarlig for udvikling, drift og resultater. Alt sammen i et meget tæt samarbejde med lederne i de enkelte virksomheder samt den øvrige ledelse.

Lige så vigtigt er det – i samarbejde med ledergruppen – at have fokus på forandringsledelse og den videre overordnede udvikling og optimering af den samlede organisation. Det er vigtigt at være synlig i organisationen, gå forrest og opbygge en respekt, der nemmest sker ved teknisk interesse og procesforståelse, da kulturen er præget af en teknisk stolthed omkring produkterne og forretningsområderne.

Du skal ligeledes løbende sikre et bæredygtigt fokus, som matcher fokus på grøn omstilling og kundernes efterspørgsel. Du skal være garant for en fortsat solid og veldrevet virksomhed, hvor produktudvikling og processer er på plads.

Dine væsentligste ansvarsområder bliver indenfor:

 • Procesoptimering og strategi
 • IT, og administration
 • Compliance og Risk Management
 • HR
 • Marketing

Det er vigtigt at den nye direktør i den første tid prioriterer at sætte sig ind i Kristian Rytter gruppens kultur, historie og nuværende ledelsesmodeller samt indtager en velafbalanceret, kommunikerende og nysgerrig tilgang til både medarbejdere, produkter og kunder.

Proces- og forretningsudvikling

Vi forventer, at du har en solid baggrund fra en lignende rolle i en relevant virksomhed, hvor du kan dokumentere gode ledelsesmæssige resultater.

Du har forventeligt en relevant videregående uddannelse. Men det er vigtigt, at du er praktikeren fremfor teoretikeren. Vigtigst er, at kandidaten har minimum 10 års ledererfaring og gerne en solid ballast med fra en produktionsvirksomhed eller anden relevant virksomhedstype.

Du er en udviklings- og procesorienteret, robust person, som besidder en god struktur, er målrettet, kontaktskabende og igangsættende. Du føler dig klar til at påtage dig et overordnet ansvar for en succesfuld virksomhed.

Du er både kommercielt og teknisk tænkende. Du har fokus på organisations- og procesudvikling samt forretningsudvikling og har dokumenterede resultater fra tidligere ledelsesroller.

Personlige kompetencer:

 • God til at kommunikere mål og forventninger samt sikre et godt samarbejde i virksomheden
 • Lyttende, inspirerende og motiverende som leder
 • Hands-on orienteret, eksekverende og evner at drive og strukturere indsatser og aktiviteter
 • Forretningsorienteret med godt købmandskab
 • God til process- og forretningsudvikling
 • Gennemslagskraft - er beslutningsdygtig og tør sætte retningen

Den rette kandidat har ambitioner om at ville gøre en forskel og se en forretning vokse, uden at gå på kompromis med kvalitet og indtjening. Derfor er det vigtigt, at du har gennemslagskraft og besidder et godt drive - dette både i forhold til at nå mål og resultater, men også i forhold til forretningsudvikling og vedligeholdelse af forretningen.

Sidst med ikke mindst har du fokus på motivation og arbejdsglæde i forhold til medarbejderne, og du stortrives i en lederrolle på dette niveau.

Stærke værdier, et stort vækstpotentiale og et stærkt ejerforhold

Du tilbydes en spændende og udfordrende nyoprettet stilling i en effektiv virksomhed, hvor opgaverne løses i et tæt samarbejde mellem dygtige kolleger i et dynamisk og uhøjtideligt miljø. Lønnen forhandles efter kvalifikationer.

Du får et en vigtig rolle i virksomhedens kontinuerlige udvikling. Da der er tale om strategiske opgaver, vil dit arbejde, og ikke mindst dine resultater, have en effekt på virksomhedens konkurrenceparametre og lønsomhed.

Der tilbydes en særdeles spændende og selvstændig stilling med betydelige faglige og personlige udviklingsmuligheder. For den rette kandidat rummer stillingen særdeles gode muligheder for direkte og aktivt at medvirke til den fortsatte udvikling og professionalisering af virksomheden.

Søg stillingen