Skip to main content

Nyuddannet ingeniør med visioner om at skabe en bæredygtig fremtid!

Her er en sjælden jobmulighed på Hirtshals Havn, hvor du som nyuddannet får lov til at realisere spændende, grønne fremtidsvisioner.

Hirtshals Havn slår således dørene op for en nyuddannet ingeniør, der har lyst til at sætte sit præg på et særdeles ambitiøst milliardprojekt, der skal føre hen til formgivningen af fremtidens bæredygtige havn. Havneudvidelsen i Hirtshals har allerede høstet international bevågenhed, og dermed kan du blive en del af en enestående udfordring, hvor du får mulighed for at udnytte al den viden, du har samlet op på universitetet.

Bliv en del af en grøn vision

Hirtshals Havn har store ambitioner og stræber efter at være førende inden for grøn transport, logistik og alternative brændstoffer. Det kræver nogle af de skarpeste hjerner fra ingeniørstudiet at realisere denne vision. Derfor tilbyder Hirtshals Havn dig ikke bare et job, men en unik chance for at sætte dit præg på morgendagens grønne løsninger og blive en del af en organisation, der er dedikeret til at gøre en positiv forskel for vores planet.

Vækst og udvikling for din fremtidige karriere

Hirtshals Havn giver dig mulighed for personlig og faglig udvikling i et inspirerende miljø med rigtig mange forskellige opgaver i spil. Mulighederne er mange, og du vil selv kunne præge opgaverne, som centrerer sig omkring følgende:

  • Teknisk tilsyn på byggepladsen
  • Tegne- og skitseopgaver
  • Hjælp til udbudsarbejde (teknisk kravspecifikation, evaluering af tilbud, gennemgang af tegninger og beregninger)

Du er aldrig alene og du bliver en del af et team, hvor din indsats bliver værdsat, og hvor du vil blive støttet i at realisere dine ambitioner.

Gør en forskel

Hirtshals Havn er et fællesskab, hvor alle stræber efter at skabe en bedre fremtid - sammen. Du tilbydes et inkluderende miljø, hvor samarbejde og innovation er i fokus, og hvor hver enkelt medarbejder spiller en vigtig rolle i succesen.

Søg stillingen