Skip to main content

IT-chef

International koncern med dansk hovedkontor i Aalborg-området søger IT-chef til personaleledelse og videreudvikling samt drift af IT-platformen i koncernens produktionssites i Danmark.

Strategisk og operationelt ansvar

Som IT-chef får du det samlede ansvar for IT-området i virksomheden og de dertil hørende datterselskaber. Herunder får du bl.a. ansvaret for IT-strategi, -vision, -roadmap, -budget og handleplaner samt personaleledelse og udvikling af medarbejderne i IT-afdelingen.

For at få succes i denne stilling, er det væsentligt, at du opretholder en tæt dialog, koordinering og samarbejde med forretningen, således koblingen mellem IT og forretningen sikres. Dette bidrager yderligere til et effektivt samarbejde og værdiskabende kommunikation på tværs af enhederne, hvor du vinder respekt ved at møde folk i øjenhøjde, holde tingene simple og skabe resultater. Derudover skal IT-chefen spille en central rolle i virksomhedens digitalisering.

Dine væsentligste opgaver bliver følgende:

 • Udarbejde/videreføre overordnet strategi/vision for IT-områder, der sikrer en IT-platform, som effektivt understøtter forretningens behov, og som reducerer kompleksiteten i IT-afdelingen i forhold til drift og udvikling.
 • Sikre effektiv og fuldstændig eksekvering af de strategiske indsatser, forandringer og projekter der igangsættes.
 • Lede og udvikle egne medarbejdere og sætte en klar overordnet retning for deres indsatser.
 • Konstruktivt samarbejde internt og eksternt, således du bliver opfattet som en respekteret og omgængelig leder i øjenhøjde med alle.
 • Underleverandørstyring.
 • Visualisering af IT-afdelingens KPI’er og performance.
 • Stabil IT-drift og en god brugeroplevelse.

En dygtig leder med stærke IT-kompetencer

Vi forestiller os, at du som minimum har fem års erfaring fra en tilsvarende rolle i en mellemstor eller stor produktionsvirksomhed. Du har erfaring med at udarbejde og implementere IT-strategi, vision og roadmaps. Du er analytisk, har et godt overblik og en praktisk ”hands-on” tilgang til opgaverne.

Du er en erfaren leder, der har god forretningsindsigt fra et IT-standpunkt, og hvor du naturligt og proaktivt har drevet IT-agendaen, herunder udviklet/optimeret IT-systemer og – processer. Du har indsigt i IT-sikkerhed og infrastruktur, ligesom du har erfaring med at drive og styre projekter. Ideelt har du erfaring med IT til produktionsstyring og planlægning.

Vi forventer desuden, at du er:

 • En inspirerende, motiverende og nærværende leder, som medarbejderne følger gennem forandringer.
 • Vedholdende og fokuseret samt løsnings- og fremdriftsorienteret.
 • God til at kommunikere i øjenhøjde.
 • Engageret, empatisk, udadvendt og har gennemslagskraft.
 • Ambitiøs på egne og andres vegne – ser udfordringer som muligheder.
 • Ligefrem, pragmatisk og resultatorienteret – og forstår vigtigheden af købmandskab.

Du kan begå dig på dansk og engelsk i skrift og tale.

Det får kandidaten

Du har her en unik mulighed for at blive en del af en solid og særdeles velfunderet økonomisk virksomhed, som står stærkt på markedet. Der finansieres gerne IT-investeringer, når Business cases er attraktive.

Du bliver øverste ansvarlig for IT i nogle af koncernens vigtigste forretningsenheder, og du får mulighed for at arbejde med IT på alle niveauer fra operationelt/eksekverende til taktisk, strategisk og udviklingsorienteret.

Attraktiv gagepakke indeholdende pension og sundhedsforsikring, med mulighed for bonus og firmabil.

Søg stillingen