Skip to main content

Finance Director med potentiale til CFO

Har du et operationel mindset samt et stærkt kendskab inden for regnskab, controlling og IT? Er du klar til at stå i spidsen for at udvikle økonomifunktionen i en dynamisk, vækstorienteret og børsnoteret virksomhed med internationale kunder, leverandører og datterselskaber, som har hovedkvarter i Aalborg? Hvis du kan svare ja til ovenstående, så er du måske GomSpaces nye Finance Director.

Stærk forretningsunderstøttende økonomifunktion

Vi søger en ambitiøs og målrettet Finance Director. Denne stilling er en unik mulighed for dig, der er på udkig efter det næste naturlige skridt i din karriere og drømmer om at blive CFO.

Som Finance Director refererer du til GomSpaces CFO. Du skal sikre en stærk økonomifunktion, som understøtter forretningen og den generelle udvikling af GomSpace.

Du får ansvaret for Accounting, Reporting, IT og Facility med ca. otte medarbejdere i alt. Du får en central rolle som sparringspartner for CFO og den øvrige ledelse, og du skal bidrage til at indfri virksomhedens fortsatte vækststrategi.

Igennem god ledelse af økonomifunktionen og din egen deltagelse, både i den daglige drift og den strategiske udvikling, sørger du for korrekt og rettidig finansiel rapportering. Du bibringer forretningen relevante og værdiskabende analyser, nøgletal samt forslag til forbedringer.

Du får en fremtrædende rolle med stor indflydelse på den videre udvikling, hvor du især skal være garant for den økonomiske styring.

Dine nøgleopgaver og ansvarsområder, udover ledelsesopgaven, bliver bl.a.:

  • Udarbejdelse og kvalitetssikring af IFRS-koncernens kvartals- og årsregnskab for koncernen og datterselskaber
  • Koncernøkonomistyring, opfølgning og ansvarlig for ekstern rapportering til offentlige instanser/myndigheder
  • Likviditets- og finansiel risikostyring

God forståelse for controlling og finansielle processer, herunder kendskab til IFRS

En stærk faglighed og lysten til at bidrage til den strategiske udvikling, kan være din adgangsbillet til at komme med på GomSpaces vækstrejse. Du har oparbejdet en solid erfaring med finansiel rapportering og controlling, og du har en forretningsorienteret tilgang samt en udpræget forståelse for, hvordan økonomifunktionen understøtter forretningen.

For at få succes er det vigtigt, at du både arbejder hands-on med den daglige drift og de mere strategiske opgaver samt sparrer med direktion/ledergruppe. Det er vigtigt, at du udviser initiativ, arbejder proaktivt samt byder dig til med en samarbejdsorienteret tilgang.

Den ideelle kandidat har en relevant økonomisk uddannelse og minimum fem års erfaring fra en lignende stilling samt solidt kendskab til IFRS.

Du er løsningsorienteret og stærk til eksekvering. Du har stærke kommunikative kompetencer, og det falder dig naturligt at bygge stærke relationer i organisationen.

Som person motiveres du af at være en del af en ambitiøs virksomhed, og du arbejder målrettet med medarbejdernes udvikling, både fagligt og personligt. Din arbejdsstil er struktureret og analytisk, og du trives godt med at inspirere og motivere andre, så I sammen opnår de bedst mulige resultater.

Den ideelle kandidat har en solid forretningsforståelse, høje analytiske kompetencer og et kommercielt mindset. Samtidig stærke kommunikative kompetencer til at formidle økonomiske resultater.

Fokus på ledelse, ejerskab og medarbejderudvikling

Du får muligheden for at tage ansvar i en hurtig udviklende og innovativ virksomhed og drive din egen personlige og professionelle udvikling - kun dine ambitioner sætter grænser!

Du bliver en del af en velfungerende økonomi- og IT-afdeling med engagerede og dygtige kollegaer. Organisationskulturen er meget uformel, og der er masser af rum til både at vokse personligt som fagligt. I dit team arbejder I som ét hold – særligt i de travle perioder.

GomSpace har det seneste år gennemgået en større organisationsændring, hvor der er et stort fokus på ledelse, ejerskab og medarbejderudvikling. Du bliver en del af en international vækstvirksomhed, som er præget af dedikerede medarbejdere

Derudover tilbydes du en attraktiv gagepakke, sundhedsforsikring, god frokostordning m.m.

Søg stillingen