Skip to main content

CFO/COO til internationalt design- og kommunikationsbureau

Er du en leder med internationalt udsyn og erfaring inden for økonomi og bæredygtighed? Motiveres du af at arbejde med globale partnerskaber og tværkulturelle teams? Phoenix Design Aid søger en engageret CFO/COO, der ønsker at gøre en reel forskel i verden.

Digitale løsninger i overensstemmelse med verdensmålene

Bliv en del af et internationalt kommunikationsbureau, der arbejder for at forme en bedre fremtid gennem bæredygtighed og globale samarbejder.
Phoenix Design Aid er et førende, internationalt design- og kommunikationsbureau, der specialiserer sig i digitale løsninger til internationale og mellemstatslige organisationer, herunder FN, EU og NGO'er. Virksomheden er forpligtet til at handle i overensstemmelse med de 17 Verdensmål og opererer dagligt i et globalt, mangfoldigt miljø.

Din mission

Du får en strategisk vigtig rolle som sparringspartner for virksomhedens CEO, den øvrige ledelse samt bestyrelsen, og du bliver ansvarlig for den daglige ledelse – naturligvis med support fra virksomhedens CEO og det øvrige lederteam, som også støtter driften lokalt i de fire datterselskaber.

Opgaverne er mange og varierede og omfatter bl.a. følgende på tværs af selskaberne:

 • Direkte og daglig personaleledelse
 • Planlægning og opfølgning med henblik på at sikre effektivitet i opgaverne
 • Løbende udvikling og uddannelse af medarbejderne
 • Overvågning, styring og ansvar for virksomhedens økonomi, regnskabs- og budgetudarbejdelse, økonomiske prognoser, likviditets- og risikostyring
 • Opsætte og administrere KPI’er, der udfordrer organisationen til at opnå og overstige mål
 • Ledelsesrapportering om virksomhedens finansielle og operationelle præstationer
 • Udvikle og sikre optimal udnyttelse af Power BI
 • First point of contact til bank, revisor ol.

Inspirerende leder med internationalt mindset

Vi forventer, at du har erfaring fra en lignende rolle i en visionær, international virksomhed, og at du kan dokumentere gode ledelsesmæssige resultater. Phoenix Design Aid arbejder med bl.a. EU, UN og NGO’er og det er derfor en fordel, hvis du har erfaring med eller kendskab til disse.

Du er en udviklings- og procesorienteret person, som besidder en god struktur, er kontaktskabende og igangsættende. Du føler dig klar til at påtage dig et overordnet ansvar for en dynamisk og succesfuld virksomhed.

Det er væsentligt, at Phoenix Design Aids nye CFO/COO ønsker at bidrage til virksomhedens langsigtede vækst gennem en værdibaseret tilgang og et bæredygtigt mindset. Den rette kandidat har et ønske om at tage ejerskab og dedikere sig til virksomhedens succes, og har desuden:

 • En uddannelse inden for erhvervsledelse, økonomi el. erfaring som fx CFO eller COO
 • Driftserfaring på globalt niveau, herunder håndtering af tværkulturelle teams og internationale forhold, forståelse for kulturelle forskelligheder samt hvordan disse påvirker forretningsgang og adfærd
 • Erfaring med overordnet, økonomisk styring og strategi samt at skabe og vedligeholde relevante finansielle og juridiske interessenter
 • Omfattende IT-indsigt

Brancheerfaring og/eller erfaring i at arbejde med internationale organisationer er en stor fordel, og du er vant til at tale og skrive engelsk på et højt niveau, da koncernsproget er engelsk.

Personligheden tæller

Det er vigtigt, at den nye CFO/COO har et værdisæt, der matcher Phoenix Design Aid, hvor engagement og passion for bæredygtighed samt ønsket om at bidrage til en bedre verden er i højsædet. Desuden skal CFO/COO’en forstå værdien af samarbejde med de dedikerede medarbejdere i den globale organisation, som alle udviser et højt niveau af ejerskab og engagement.

For at få succes i rollen er du:

 • God til at kommunikere mål og forventninger samt sikre et godt samarbejde i virksomheden
 • Lyttende, inspirerende og motiverende som leder
 • Hands-on orienteret, eksekverende og evner at drive og strukturere indsatser og aktiviteter
 • Forretningsorienteret med godt købmandskab
 • God til process- og forretningsudvikling

Den rette kandidat har ambitioner om at ville gøre en forskel og se en forretning vokse, uden at gå på kompromis med kvalitet og indtjening. Derfor er det vigtigt, at du har gennemslagskraft og besidder et godt drive - dette både i forhold til at nå mål og resultater, men også i forhold til forretningsudvikling og vedligeholdelse af forretningen.

Sidst med ikke mindst har du fokus på motivation og arbejdsglæde i forhold til medarbejderne, og du stortrives i en lederrolle på dette niveau.

Stærke værdier, et stort vækstpotentiale og et inspirerende ejerforhold

Du tilbydes en spændende og udfordrende nyoprettet stilling i en effektiv virksomhed, hvor opgaverne løses i et tæt samarbejde mellem dygtige kolleger i et dynamisk og uhøjtideligt miljø. Lønnen forhandles efter kvalifikationer.

Du får et en vigtig rolle i virksomhedens kontinuerlige udvikling. Da der er tale om strategiske opgaver, vil dit arbejde, og ikke mindst dine resultater, have en effekt på virksomhedens konkurrenceparametre og lønsomhed.

Der tilbydes en særdeles spændende og selvstændig stilling med betydelige faglige og personlige udviklingsmuligheder. For den rette kandidat rummer stillingen særdeles gode muligheder for direkte og aktivt at medvirke til den fortsatte udvikling og professionalisering af virksomheden.

Søg stillingen