Skip to main content

Økonomipartnere

Er du struktureret og løsningsorienteret? Er du engageret for at gøre en forskel, og tage aktiv del i nogle af de mange spændende opgaver Nordværk har? Så er du måske deres nye kollega.

Nordværk er i kraftig vækst og de tilbyder en nøglerolle og gode muligheder for at sætte dit tydelige aftryk i en virksomhed i udvikling. De søger derfor 2-3 nye kollegaer, som har lyst til at arbejde med forskellige opgaver indenfor økonomiområdet, og som kan hjælpe med at understøtte organisationens drift og udvikling.

Stillingen som Økonomipartner

Nordværk glæder sig til at byde dig velkommen i deres nye stabsafdeling ’Økonomi’, hvor de i øjeblikket er 10 medarbejdere. Der er tale om en nyoprettet stilling, hvor du får reference til afdelingslederen for ’Økonomi’ og kommer til at arbejde sammen med de forskellige teams i stabsafdelingerne og i hele organisationen.

Du vil i dagligdagen få et tæt samarbejde med Nordværks 2 fagansvarlige og 2 øvrige controllere. Du vil komme til at fungere som økonomipartner for en af deres 5 divisioner.

Du får også et tæt samarbejde med de øvrige kolleger i økonomiafdelingen, hvor opgaver spænder bredt i det økonomiske felt og indebærer blandt andet finans-, debitor- og kreditorbogholderi, periodiseringer, budgetlægning, forecasts, årsrapport, afskrivninger, kontering, afstemninger og meget mere.

Du kommer til at arbejde med flere af følgende opgaver:

  • Budgetlægning
  • Økonomiopfølgning
  • Finansiel controlling
  • Udarbejdelse af kvartalsrapporter
  • Udarbejdelse af økonomiske ledelsesrapporter
  • Økonomisk sparring med lederne i divisionerne
  • Udarbejdelse af procedurebeskrivelser
  • Diverse ad hoc-opgaver.

Dine personlige kendetegn

Det er vigtigt, at du motiveres af at supportere virksomheden indenfor økonomi, og at du ved, hvordan du skal bringe din erfaring i spil. Du har sans for detaljer og er dygtig til at holde fokus på løsninger. Du er imødekommende og serviceorienteret overfor kollegaer og eksterne samarbejdspartnere. Du tager initiativ og arbejder struktureret med dine opgaver, samtidig med at du har en reflekterende tilgang til opgaveløsningen. Du har den gennemslagskraft, der skal til for at få opgaverne løst.

Din uddannelsesmæssige baggrund er inden for økonomi f.eks. HD(R), Cand.merc.aud., Cand.merc. i økonomistyring eller lignende. Du har minimum 5 års erhvervserfaring inden for økonomi og regnskab. Du er en kollega, som har gode IT-færdigheder, og du kan arbejde i Excel. Det er en fordel, hvis du har kendskab til Business Central.

Nordværk kan tilbyde

Hos Nordværk vil du få et spændende job i en nyligt fusioneret virksomhed, som er bevidst om vigtigheden af personlig og faglig udvikling. De arbejder i et uformelt miljø med fokus på at spille hinanden gode. Du får engagerede og kompetente kolleger, som støtter hinanden og bidrager til et positivt og godt arbejdsmiljø.

I ’Økonomi’ sættes faglighed og det sociale fællesskab højt. Nordværk tror på, at begge elementer skaber de bedste resultater – og ikke mindst trivsel i hverdagen.

Du vil få en fleksibel arbejdsdag med forskelligartede opgaver og kontaktflader. Du har også mulighed for at arbejde hjemme.

Ansættelsesforhold

Stillingen er på 37 timer ugentligt, og der gives løn efter kvalifikationer og gældende overenskomst.
Dit arbejdssted bliver på Nordværks adresse i Aalborg.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Lone Vestergaard på tlf.: +45 2094 1653 alternativt fagansvarlig Nicolaj Søberg Arndt på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. +45 2461 8822

Ansættelse den 1. oktober 2024

Ansøgningsfristen er den 15. august 2024

Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 19. august 2024 og den 26. august 2024. Der er to samtalerunder, og kandidater til 2. samtale skal besvare en personprofilanalyse.

Søg stillingen