Skip to main content

Chef for strategisk indkøb med fokus på projekter

Motiveres du af store komplekse projektindkøb, og har du erfaring med strategisk indkøb i en projektvirksomhed? Vil du være ’spillende træner’ for et stærkt team og selv deltage aktivt i opgaverne? Så er du måske den kandidat, som vi søger til Körber i Arden.

Projektindkøb og ledelse

Dit primære fokus vil være på at lede og koordinere indkøbsaktiviteterne for projekter med hovedvægt på systemindkøb fra tredjepart til store løsninger på op til trecifrede millionbeløb.

Du vil være nøglepersonen i leverandørforhandlinger og sikre de bedst mulige løsninger og betingelser. Derudover vil du i samarbejde med salg og projektteamet være med til at identificere og implementere nye leverandører, hvor kvalitet, leveringssikkerhed samt konkurrencedygtige priser er nøgleord. Du vil beskæftige dig med indkøb, der bl.a. omfatter conveyor-systemer, racking, pallekraner, shuttle-systemer, softwareløsninger, robotter, automation, materialehåndtering, pakke- og palleløsninger, hvor du arbejder med:

 • Styring og koordinering af indkøb til projekter
 • Overvåge markedstendenser
 • Leverandørforhandlinger, herunder identificering og implementering af nye leverandører
 • Sparring med og bidrage til et godt samarbejde med salgs- og projektteamet
 • Udvikle et stærkt overblik og detailkendskab
 • Personaleledelse

Din evne til at håndtere komplekse indkøbsprocesser og din brede ekspertise fra en projektvirksomhed vil være en værdifuld ressource for vores team og bidrage til virksomhedens succes på lang sigt.

Strategisk projektindkøb

Ideelt har du en solid baggrund inden for strategisk indkøb-management med minimum fem års erfaring, med primært fokus på projekter samt en stærk teknisk indsigt og mod på personaleledelse. Ligeledes har du et solidt kendskab til at forhandle kontrakter med internationale leverandører og er derfor flydende på engelsk i skrift og tale.

Ligeledes kan du drage nytte af din erfaring i forhold til:

 • en analytisk og problemløsningsorienteret tilgang til arbejdet
 • at agere som en proaktiv teamplayer
 • at have flair for at drive indkøbsprocesser
 • en høj grad af selvstændighed
 • projektarbejde

Hvis du har den rette kombination af erfaring, færdigheder og personlige egenskaber og er klar til at påtage dig denne udviklende rolle, så send din ansøgning afsted. Körber tilbyder spændende muligheder for at arbejde i en international virksomhed med et dynamisk og engageret team.

Körber tilbyder en række attraktive medarbejdervilkår

Den rette kandidat tilbydes en spændende og central rolle i en virksomhed i vækst og med mulighed for at være i samspil med virksomheder over hele verden. Du vil i høj grad få mulighed for at påvirke og skabe dit eget job og dine evner og resultater vil være en vigtig del af succesen.

Desuden:

 • Tryghed & Sundhed: I tillæg til en konkurrencedygtig lønpakke, bliver du tilmeldt vores obligatoriske pensionsordning, der også inkluderer både Sundhedsforsikring og Tandforsikring samt mulighed for fysioterapi. Du bliver desuden en del af vores frokostordning, hvor vores kantine hver dag sørger for sund og spændende mad.
 • Udvikling: Virksomheden tilbyder kontinuerligt uddannelse og kurser, da succesen bygger på tilfredse og kompetente medarbejdere. Derfor er der fokus på både personlig og faglig udvikling.
 • Sociale arrangementer: Virksomheden har en stærk virksomhedskultur, som der bliver investeret meget i at fastholde og udvikle. Det indebærer en lang række arrangementer, samt en aktiv personaleforening, der arrangerer forskellige events som f.eks. fredagsbar, julefrokost, en årlig skitur, kulturarrangementer og meget mere!

Søg stillingen