Skip to main content

Financial Controller til shared service enhed i grøn vækstkoncern

Bliv en del af en koncern, der har fokus på grøn udvikling og drift af bæredygtig virksomhed inden for landbrug, vind- og solenergi, Power-to-X og biogas! Grøn Vækst Management er ikke bange for at tænke stort og udfordrer gerne status quo, hvad angår ny teknologi, ny viden eller arbejdsformer. Med store ambitioner og kompetencer, men med fødderne solidt plantet i jorden.

Har du lyst til at udvikle din faglighed i en koncern, der vækster, og hvor du får ansvar for flere selskabers regnskaber? Så er denne stilling muligvis noget for dig!

Controlling og optimering

Som Financial Controller hos GVM får du ansvaret for udarbejdelsen af koncern- og perioderegnskaber samt controlling på alle selskaber under GVM. Du får et tæt samarbejde med Regnskabschefen. Herudover vil du medvirke til optimering af processer og arbejdsgange i administrationen og i de tilknyttede selskaber.

Dine konkrete arbejdsopgaver vil være:

 • Udarbejdelse af koncern- og perioderegnskaber
 • Budgetter og budgetopfølgning
 • BI- og økonomianalyser
 • Afstemninger og periodevis bogføring
 • Løbende vedligehold, rapportering og udvikling af virksomhedsdata mm.
 • Øvrige controlling- og ad-hoc opgaver, som naturligt opstår i en virksomhed med fart på.

Du bliver en del af GVMs økonomiafdeling med kontorer i Hjørring, Hirtshals og Vrå, som består af fire medarbejdere, der alle arbejder med fokus på høj kvalitet og faglighed. I spidsbelastningsperioder ruller man ærmerne op og hjælper hinanden med de praktiske opgaver i økonomiafdelingen op imod deadlines.

Detalje- og samarbejdsorienteret økonomiprofil

Du har sandsynligvis en erhvervsakademi-, HD- eller lignende uddannelse samt ideelt set 3-5 års praktisk erfaring inden for økonomiområdet, evt. fra revisionsbranchen. Du har stor økonomisk forståelse og flair for økonomiværktøjer samt erfaring med og viden om finans-, debitor- og kreditorbogholderi.

Du har gode IT-færdigheder og –kompetencer, så du kan gennemskue og overskue systemsammenhænge, datastrukturer og store datamængder. GVM anvender Microsoft Dynamics 365 Business Central (tidl. Navision/NAV), så det er en fordel, hvis du har kendskab til det. Du anvender Microsoft Excel på avanceret niveau med grundig forståelse af og erfaring med brug af programmet.

Du kan begå dig flydende på dansk og engelsk både mundtligt og skriftligt.

Som person er du:

 • Detaljeorienteret: Du kan skelne mellem mange fagtermer, analyser og KPI’er samt anvende dem effektivt i hverdagen. Du er grundig i dit arbejde, og du sætter en ære i at levere kvalitet og overholde deadlines
 • God til at planlægge din tid: Du kan strukturere din tid og dine opgaver effektivt for at håndtere krav og indberetninger fra mange forskellige virksomheder. Du kan holde hovedet koldt i pressede situationer
 • Forretningsforståelse: Du er god til at forstå forskellige virksomheders forretning, kan hurtigt danne og bevare overblik samt er i stand til hurtigt at omstille og tilpasse dig mellem forskellige virksomheder, der har deres egne fagtermer og KPI’er inden for den grønne omstilling
 • Analytisk: Du er analytisk stærk, systematisk og struktureret
 • Samarbejdsorienteret: Du har gode samarbejdsevner, er udadvendt og kontaktsøgende. Du kan lide dialogen samt sparringen med dine kollegaer.

Det får kandidaten

Du bliver en del af en virksomhed med fokus på udvikling - på flere niveauer! For GVM er det vigtigt, at de er udviklingsorienterede på medarbejder-, organisations- og samfundsniveau. Du kommer derfor til en virksomhed, der er i bevægelse, og som ikke er bange for at være frontløbere ift. bæredygtige tiltag. Du får derfor rig mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt og for at sætte dit eget præg på dit arbejdsområde inden for flere spændende brancher.

GVM har værdisættet i orden. Det er en flad organisation, og der lægges stor vægt på et uformelt, udviklende og positivt arbejdsmiljø, hvor man samtidig agerer professionelt og seriøst. Mange medarbejdere har lang anciennitet i organisationen, en stor faglig viden og et godt kendskab til hinanden.

Søg stillingen