Skip to main content

Senior projektleder til DS Stålkonstruktion

Vil du være en vigtig del af en afdeling, som er involveret i nogle af Skandinaviens største og mest komplekse byggeprojekter. Er du en dygtig og erfaren projektleder, og har du lyst til at være med på et fagligt stærkt hold, hvor frihed under ansvar er en af kerneværdierne? Kan du tage et byggeprojekt gennem alle dets faser – lige fra kontraktindgåelse til aflevering? Så hører vi gerne fra dig.

Attraktive projekter - fra kontraktindgåelse til aflevering

Du bliver en nøgleperson i en afdeling, der ofte er involveret i nogle af Skandinaviens største og mest komplekse byggeprojekter. Projekterne er meget attraktive for branchen og i erhvervslivet. Det kunne f.eks. være et nyt fodboldstadion, fabriksudvidelser bl.a. i Pharma industrien samt store batterifabrikker i Sverige etc.

Med reference til afdelingschefen for specialkonstruktioner får du en central rolle i en af dansk byggebranches mest succesfulde virksomheder, og du bliver overordnet projektansvarlig for komplekse projekter inkl. tilbudsgivning, projektering og gennemførelse heraf.

Dine opgaver omfatter bl.a. at:

  • Gennemgå udbudsmateriale
  • Definere og afklare uklarheder i udbuddet. Evt. identificere og udvikle alternative løsningsmuligheder
  • Stå for projekteringsledelse og valg af rigtige projektløsninger
  • Kontrahere med bygherren og underentreprenører
  • Sikre gennemførelse af byggeriet jf. aftale om f.eks. tid, kvalitet, sikkerhed og økonomi
  • Sikre en velfungerende organisation på projektet
  • Have kontakt til bygherre og deltage i projekterings- og byggemøder
  • Være overordnet budgetansvarlig.

Du har dygtige specialister til at hjælpe dig med at regne og tegne, men det forventes, at du er på et fagligt niveau, hvor du i din ekspertrolle er i stand til at gennemskue udbudsmaterialet, se potentialet i stålentreprisen og komme frem til den mest økonomiske løsning for kunden og for DS Stålkonstruktion.

Sæt dine solide projektlederkompetencer i spil

Du har solid projektledelseserfaring og sætter dig naturligt for bordenden i et projektforløb. Du har dokumenterede succesfulde projektforløb med i bagagen, gerne fra byggebranchen, og har en relevant byggeteknisk uddannelse som f.eks. bygningsingeniør eller lign.

Som person er du ansvarsbevidst, grundig og initiativrig samt har en løsningsorienteret tilgang til dine opgaver. Du arbejder målrettet og formår at følge dine projekter helt til dørs, ligesom du også har en involverende tilgang til de udfordringer, der opstår undervejs. Gennem din selvstændighed formår du at have flere projekter i gang på samme tid, og du har derfor bevist, at du kan bevare overblikket og fange de væsentligste detaljer, når du arbejder med både større og mindre projekter. Derudover bidrager du til en god og humoristisk tone i afdelingen.

Som person besidder du gode forhandlingsevner og har en naturlig gennemslagskraft. Du er engageret, samarbejdsorienteret og sætter pris på at skabe resultater sammen med kollegaerne – men du evner også at kunne stå fast, når det er vigtigt. Du er i stand til at håndtere en foranderlig hverdag og sikre fremdrift i projekter. Du mestrer projektlederrollen og kan tage beslutninger, der sikrer projekternes rettidige gennemførelse. Derudover har du et naturligt talent for at kommunikere og udvise handlekraft, samtidig med at dem, du samarbejder med, oplever at blive mødt med respekt.

Jobbet er placeret i Hobro, og projekterne kan være placeret i hele Skandinavien, dog primært i Danmark. Der er stor fleksibilitet i jobbet med forventning om, at man selv kan styre sin dagligdag.

Stilling med variation og ansvar i en af dansk byggeris mest succesfulde virksomheder

Du tilbydes en spændende og udviklende stilling, hvor du får en unik mulighed for at bringe alle dine kompetencer og værktøjer inden for projektledelse i spil. Du vil møde en kultur, som er præget af et uformelt arbejdsmiljø, hvor der er plads til at tage ansvar.

Du får et job i en velfungerende afdeling med et formidabelt kollegaskab og i en virksomhed med en positiv samarbejdskultur. Du vil opleve et team af kollegaer med fokus på faglighed, ordentlighed og fremdrift.

Du tilbydes muligheden for at være med til at lede attraktive, spændende og komplekse stålprojekter i byggebranchen samt en stilling med variation og ansvar i en af dansk byggeris mest succesfulde virksomheder.

Udover en attraktiv lønpakke og et godt arbejdsmiljø med gode kollegaer, er der også højt til loftet og en uformel tone. Din nye rolle rummer masser af indflydelse på egen hverdag, og frihed til at tænke og udføre kreative idéer.

Søg stillingen