Skip to main content

Quality Assurance Manager/ Kvalitetschef - til int. fødevareproducent og handelsvirksomhed

Kan du drive agendaen for kvalitet, fødevaresikkerhed og compliance, og samtidig bidrage til den videre vækstrejse af Casa Italias kvalitetsprodukter?

Jobbet

Efter 25 års tjeneste, træder en af ejerne og leder for QA tilbage, og der søges en ny til denne funktion. Med reference til CEO’en og som medlem af ledergruppen får du i denne spændende stilling ansvaret for kvalitetsfunktionen. Som QA Manager spiller du en nøglerolle, der skal opbygge og drive en funktion, som sikrer høj kvalitet, fødevaresikkerhed, compliance, og som bliver ansvarlig for miljøledelse. Du skal dermed videreudvikle og optimere Casa Italias kvalitetsprodukter. Du kommer til at fungere globalt i koncernen, der dækker over tre internationale handelsvirksomheder samt en national fødevareproduktionsvirksomhed.

Dine væsentligste opgaver omfatter derfor bl.a.:

 • Implementering og vedligeholdelse af IFS FOOD og BRC A&B
 • Fødevaresikkerhed af alle produkter både trading-produkter samt egen produktion
 • Opbygning af 3. part GFSI-certificering i produktionen
 • Kontakt og relation til fødevaremyndigheder og leverandører
 • Udarbejdelse og godkendelse af labels, emballage og marketingmaterialer
 • Håndtering af reklamationer, kundeforespørgsler m.m.
 • Udvikling, implementering og vedligeholdelse af kvalitetssystemer og systemer til håndtering af fødevaresikkerhed
 • Kundeaudits, tredjepartsaudits samt intern-audits
 • Hygiejnekrav og -kontrol
 • Udarbejdelse, vedligeholdelse og godkendelse af nye og eksisterende produktspecifikationer herunder risikovurderinger
 • Behandling af interne og eksterne afvigelser herunder rengøring, hygiejne og analyser.

Hertil sikrer du ledelse af HACCP-teamet samt overholdelse af fødevarelovgivning og øvrig lovgivning - både national og international. Du holder derudover ledelsen opdateret på den fødevaresikkerhedsmæssige status og på eventuelle akutte omstændigheder.

Profil

Du besidder en god portion erfaring i arbejdet med kvalitet- og fødevaresikkerhed i en kvalitetsafdeling. Det er essentielt, at du har forståelsen for de sikkerhedsmæssige og kvalitetsmæssige aspekter forbundet med levering af fødevarer rettet direkte til forbrugerne, og derfor er det meget vigtigt, at du har erfaring med at arbejde med slutprodukter i fødevareindustrien.

Arbejdet med HACCP og internationale fødevarestandarder (BRC, IFS, ISO 22000) er din hjemmebane, og det er en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde med internationale leverandører. Du har viden og praktisk erfaring omkring produktionsmiljø.

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund inden for fødevareindustrien og/eller kvalitetsstyringssystemer, der gør dig i stand til at håndtere mere komplekse og tekniske fødevareproblematikker.

På det personlige plan er du ambitiøs og klar til at påtage dig en central rolle som ansvarlig for fødevaresikkerhed, kvalitet og compliance. Du kombinerer en struktureret tilgang med et proaktivt mindset og et højt aktivitetsniveau.

Din evne til at vide, hvornår du skal gå i dybden, og hvornår du skal skabe overblik, vil være nøglen til succes. Du er struktureret i dit arbejde og god til dokumentation. Du er fleksibel, løsningsorienteret og serviceminded i relation til eksterne og nye kontakter såvel som i rollen som leder af et mindre team. Du er teamplayer og har fokus på at nå de overordnede mål og at udvikle virksomheden.

Dine kommunikationsevner er et vigtigt element i at skabe succes, og du er fokuseret og effektiv i din kommunikation med myndigheder, kunder, leverandører og kolleger. Du taler og skriver dansk og engelsk på et højt niveau.

Det får kandidaten

Du får et udfordrende job, hvor spillepladen er bred, og hvor du bliver en væsentlig nøglespiller. Du får gode udviklingsmuligheder i et godt arbejdsmiljø samt en vigtig rolle i virksomhedens kontinuerlige udvikling. Du kommer til en motiveret og engageret organisation med et stærkt fællesskab, en uformel omgangsform og frihed under ansvar.

Generelt bliver du en del af en moderne virksomhed med højt til loftet og en organisation med flad struktur og korte beslutningsveje.

Du vil få arbejdsplads på Casa Italias kontor i Farum.

Søg stillingen