Skip to main content

Group Financial Controller til international vækstvirksomhed i Aalborg

Vil du være med til at udvikle økonomifunktionen i en dynamisk, børsnoteret virksomhed med internationale kunder, leverandører og datterselskaber og med hovedkvarter i Aalborg?

Forretningsunderstøttelse og controlling

Du bliver en del af Finance i GomSpace og indgår i et kompetent team. Du bliver en aktiv sparringspartner i den fremtidige udvikling af GomSpace, og du får dermed mulighed for selv at være med til at præge din stilling. Du skal have fingeren på pulsen i forhold til den daglige drift, ligesom du skal være med til at sikre optimale forretningsgange på tværs af GomSpace.

Dine opgaver vil bl.a. omfatte:

  • Udarbejdelse og kvalitetssikring af IFRS-koncernens kvartals- og årsregnskab
  • Økonomistyring, budgetudarbejdelse samt opfølgning
  • Finansiel controlling af koncernens datterselskaber
  • Ansvarlig for månedslukning, årsafslutning og revision
  • Derudover udarbejdelse af interne rapporteringer og ad hoc analyser
  • Ansvarlig for ekstern rapportering til offentlige instanser/myndigheder
  • Deltage i diverse ad hoc-projekter og -opgaver

Vi arbejder løbende med at optimere vores arbejdsprocesser, og vi håber, du vil være en aktiv spiller og byder ind.
Udover almindelig finansiel controlling forventes det også, at der arbejdes med optimering af processer inden for månedsluk/årsafslutning samt forecast/budgettering.

Profil

Du har en solid teoretisk økonomisk og regnskabsmæssig baggrund som cand.merc.aud. Du har minimum 3-5 års erfaring som revisor, hvor du har haft et selvstændigt opgaveansvar og arbejdet med større virksomheder. Måske har du også erfaring fra den ”anden side af skrivebordet” i en international virksomhed i en lignende stilling. Forståelse for IFS rapportering er vigtig.

Dermed er din økonomiske og regnskabsmæssige værktøjskasse naturligvis i top og suppleret med en solid forretningsmæssig forståelse. Du har en god forståelse for IFS rapportering.

Som person er du engageret i dit arbejde og arbejder struktureret og detaljeorienteret. Samtidig er du er analytisk godt funderet og har evnen til at bevare overblikket over mange facetter i en virksomhedsstruktur. Du formår at arbejde selvstændigt såvel som i teams. Du er et positivt, udadvendt og et tillidsvækkende menneske.

Du er ligeledes åben, proaktiv og positiv, og du har en ”hands-on”-tilgang til løsning af dine opgaver. Du har stærke analytiske færdigheder og god forretningsforståelse. Du besidder en stærk vilje til at vil lykkes og er en teamplayer, der skaber resultater i samspil med kollegaer på alle niveauer.

Du er en rutineret bruger af MS Office, især Excel og har et godt kendskab til ERP-systemer. Det vil være fordel, hvis du har erfaring med systemet IFS, men det er ikke noget krav. Desuden behersker du både dansk og engelsk i skrift og tale.

Fokus på ledelse, ejerskab og medarbejderudvikling

Du bliver en del af en velfungerende økonomiafdeling med engagerede og dygtige kollegaer. Organisationskulturen er meget uformel, og der er masser af rum til både at vokse personligt som fagligt. Du vil få en grundig on-boarding til jobbet, og du kan forvente at modtage en grundig introduktion til dine opgaver. I dit team arbejder I som ét hold – særligt i de travle perioder.

GomSpace har det seneste år gennemgået en større organisationsændring, hvor der er et stort fokus på ledelse, ejerskab og medarbejderudvikling. Du bliver en del af en international vækstvirksomhed, som er præget af dedikerede medarbejdere. GomSpace udvikler og producerer enestående nanosatellit-systemer til kunder på det globale marked.

Derudover tilbydes du en attraktiv gagepakke, sundhedsforsikring, god frokostordning m.m.

Søg stillingen