Skip to main content

Projektleder med primært fokus på løsninger til Forsvaret

Vil du være en del af en virksomhed, der arbejder agilt, og hvor know-how, ordentlighed og godt samarbejde er kerneværdier? DC-Supply A/S er en projektorienteret virksomhed i vækst, som lige nu søger en dygtig projektleder!

Projektledelse og en bred kontaktflade

Med reference til den tekniske chef kommer du til at arbejde i en velfungerende teknisk afdeling i en virksomhed med gode og traditionsrige værdier kombineret med fokus på altid at levere den bedste kvalitet til kunderne. Hos DC-Supply A/S udøves der værdibaseret ledelse med stor grad af tillid og uddelegering til medarbejderne.

Dine opgaver vil være:

 • Projektudarbejdelse af specialbyggede og præfremstillede containerløsninger med primært fokus på forsvarsindustrien
 • Projektstyring fra design, tilbudsafgivelse og til aflevering
 • Tilbudsberegning og prisafgivelse på komplekse engelsksprogede udbud til bl.a. det danske forsvar og den danske forsvarsindustri
 • Produktionskoordinering samt udarbejdelse af produktions- og dokumentationsgrundlag i samarbejde med salgsafdelingen og produktionen (smede- og tømrerafdeling, samt eksterne underleverandører fx el- og VVS-installatører osv.)
 • Indkøb af specialvarer til de enkelte projekter
 • Teknisk support til salg, kvalitetssikring, dokumentation, rådgivning samt deltagelse i udviklingsrelaterede opgaver.

Du vil også få gode muligheder for at udvikle dig fagligt og blive involveret i salgsprocesserne som teknisk rådgiver med idégenrering og dermed bidrage til at inspirere kunden til den rette løsning.

Dine kollegaer i den tekniske afdeling er maskinmestre, maskiningeniører og bygningskonstruktører.

Kvalitetsorienteret, engageret og en god kollega

Vi forstiller os, at din uddannelsesmæssige baggrund er maskinmester, maskiningeniør eller lignende, og at du har min. 5 års erfaring som projektleder i bagagen. Derudover har du arbejdet med tilbudskalkulation og prisafgivelse på udbud.

Du har naturlig flair for IT. DC-Supply A/S anvender bl.a. Navision, Solid Works samt AutoCAD, som er en fordel at have erfaring med.

Du har kørekort B.

Derudover har du erfaring med:

 • Priskalkulation og tilbudsafgivelse på udbud
 • At navigere i og tolke på tekniske standarder
 • At begå dig på dansk og engelsk både skriftligt og mundtligt.

Det er derudover en fordel, hvis du har erfaring fra forsvaret enten i et samarbejde eller som ansat.

Som person er du:

 • Struktureret og kvalitetsbevidst: Du følger op og holder overblik, selv når der er mange bolde i luften
 • Løsningsorienteret: Du sætter en ære i at levere de bedste løsninger i samarbejde med kunden og dine kollegaer
 • Engageret og nysgerrig: Du har lyst til at lære nyt og optimere din viden
 • Positiv og open minded: Du bidrager med god energi til dine kollegaer og kommunikerer åbent og ærligt på tværs af virksomheden
 • Personligt trives du med en uformel omgangstone og kultur.

Der er krav om, at du kan fremvise en ren straffeattest, og at du kan sikkerhedsgodkendes hos Forsvarets Efterretningstjeneste.

En arbejdsplads med høj faglighed og udviklingsmuligheder

Du kan forvente en spændende hverdag, hvor kulturen bærer præg af stor faglig stolthed og passion for altid at levere høj kvalitet og den bedste løsning til kunderne. Ordentlighed er derfor et beskrivende ord om dig og din adfærd overfor både kollegaer, samarbejdspartnere, kunder og ikke mindst din tilgang til og løsning af projekterne.

Stillingen er på 37 timer med fysisk placering på kontoret i Nørresundby og med stor fleksibilitet i hverdagen.

DC-Supply A/S tilbyder dig et selvstændigt job i en innovativ virksomhed, der blev grundlagt i 1989 som Danish Container Supply A/S, hvor de har arbejdet med at designe, bygge og levere mobile special containerløsninger til kunder rundt om i verden – fra Grønland i nord til det afrikanske kontinent i syd.

Søg stillingen