Skip to main content

Data- og digitaliseringskonsulent

Er du passioneret omkring at forbedre dine kollegaers arbejdsgange gennem udvikling af digitale forretningsprocesser? Vil du være en del af et team, hvor ambitionerne er høje, og samarbejdet bliver prioriteret? Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, er du måske DS Stålprofils nye Data- og digitaliseringskonsulent i Hobro!

Videreudvikling og implementering af digitale løsninger som understøtter forretningen

Du skal søge denne stilling, hvis du befinder dig godt i det særlige spændingsfelt mellem teknik og menneske. Du kommer til at have mange kontaktflader ud i organisationen, og du skal udvælge og tilpasse de gode løsninger i samarbejde med leverandører og brugere.

Som DS Stålprofils nye Data- og digitaliseringskonsulent får du en nøglerolle i videreudviklingen af virksomhedens vigtigste digitale løsninger. Dine nøgleopgaver bliver bl.a.:

 • Udvikling og implementering af digitale løsninger til datahåndtering og –analyse
 • Identificering af muligheder for at optimere og automatisere eksisterende processer
 • Identificering af de mest egnede digitale løsninger til virksomhedens behov og implementering af dem
 • Samarbejde med DS Gruppens IT omkring teknisk implementering og integration
 • Træne og supportere medarbejdere i brugen af de implementerede løsninger
 • Udvikling og implementering af ledelsesunderstøttende data i dialog og samarbejde med ledelsen - herunder udvikling og vedligehold af Power BI.

Interesse for spændingsfeltet mellem teknik og menneske

Du har nysgerrigheden til at sætte dig ind i forskellige forretningsområders fokus og forretningsmodeller – i samspil med evnen til at overskue, tværgående forretningsprocesser i et end-to-end perspektiv. Da du grundlæggende er forandringsagent, får du også brug for dine mere end almindeligt veludviklede kommunikationsevner. Med forståelse for dine forskellige modtagere og deres personprofiler kan du formidle dine budskaber på en enkel og forståelig måde.

Overordnet har du fokus på, hvordan IT og data skaber værdi for virksomheden. Herudover ser vi gerne, at:

 • Du har erfaring fra en lignende stilling/område, hvor du har opnået resultater med optimering af forretningsprocesser og omsætning af forretningens behov til digitale løsninger
 • Du er analytisk, grundig og struktureret
 • Du har evnen til at skabe et nært samarbejde med organisationen, eksterne samarbejdspartnere og nærmeste kollegaer
 • Du eksekverer, skaber fremdrift, bevarer overblikket og er løsningsorienteret
 • Du har erfaring med facilitering, projektledelse og implementering af nye processer.

Du har gode kommunikative kompetencer, og du evner at bygge stærke relationer op i organisationen. Som person motiveres du af at være en del af en ambitiøs organisation. Du formår at inspirere og motivere andre, så I sammen opnår de bedst mulige resultater.

Desuden behersker du både dansk og engelsk i skrift og tale.

Sæt dit præg på DS Stålprofils videre udvikling

Som Data- og digitaliseringskonsulent bydes du velkommen i en kultur baseret på ærlighed, samarbejde og kvalitet.

Du får et udfordrende job med gode udviklingsmuligheder i et godt arbejdsmiljø, samt en vigtig rolle i virksomhedens kontinuerlige udvikling. En udvikling, der især vil have fokus rettet mod fortsat digitalisering i alle led i organisationen og at sikre en sund og moderne virksomhed i årene fremover.

Du kommer til en motiveret og engageret organisation med gode udviklingsmuligheder, et stærkt fællesskab og en uformel omgangsform. Generelt bliver du en del af en virksomhed med højt til loftet og en organisation med flad struktur og korte beslutningsprocesser.

Du kan se frem til et spændende og afvekslende job, hvor du får forskelligartede opgaver og ansvar i en vækstorienteret virksomhed. En virksomhed hvor der er plads til både faglig og personlig udvikling, medindflydelse i jobindholdet og frihed under ansvar.

Du tilbydes en attraktiv gagepakke, som udover fast gage indeholder pension og sundhedsforsikring samt diverse personalegoder.

Søg stillingen